Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
20. júla 2022, 15:46
Čas čítania 0:36

VIDEO: Recep Erdogan nechal Vladimira Putina čakať pred novinármi 50 sekúnd. Ten bol očividne nesvoj

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Turecký prezident si na Vladimira Putina naposledy v opačnom garde počkal v roku 2020 dve minúty.

Ruský prezident Vladimir Putin sa stretol v iránskom Teheráne s tureckým lídrom Recepom Tayyipom Erdoganom. Ten ho však pred vzájomným podaním rúk a zvítaním nechal čakať vyše 50 sekúnd. Na záberoch zo stretnutia je Vladimir Putin zdanlivo nesvoj. Za zvukov cvakajúcich spúští sa pohupuje a jeho tvár mení v rýchlom slede rôzne výrazy. 

Videá z diplomatického incidentu zdieľali mnohé svetové médiá a napríklad The Guardian špekuluje, že zo strany Erdogana môže ísť o formu symbolickej „odvety”. Vladimir Putin totiž necháva svojich náprotivkov čakať pravidelne. Turecký prezident si na neho naposledy v opačnom garde počkal v roku 2020 dve minúty. 

Vladimir Putin nechal v roku 2003 čakať 14 minút aj britskú kráľovnú Alžbetu II. a v roku 2015 meškal na stretnutie s pápežom Františkom dokonca rovnú hodinu.

Domov
Zdieľať
Diskusia