Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2022, 8:48
Čas čítania 0:53
Jakub Paulík

Youtube zmazal účet Štefana Harabina. Viní z toho „ultraliberálov a Sorosa“

ZAUJÍMAVOSTI SPRÁVY Z DOMOVA ŠTEFAN HARABIN
Uložiť Uložené

Štefan Harabin zjavne znova doplatil na svoje vyjadrenia.

Bývalý sudca Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin tvrdí, že Youtube mu zmazal účet aj všetky videá. Podľa jeho tvrdenia je to preto, že hovoril pravdu a nahneval známeho finančníka Georgea Sorosa, ktorého dezinformačná scéna často využíva vo svojich konšpiračných teóriách.

Anketa:
Prečo podľa teba Youtube zmazal účet Štefana Harabina?
Lebo šíril dezinformácie.
Lebo to prikázal George Soros.
Iný dôvod.
Lebo šíril dezinformácie.
68 %
177 Hlasov
Lebo to prikázal George Soros.
25 %
66 Hlasov
Iný dôvod.
7 %
17 Hlasov

„Zrejme som pre ultraliberálov a Sorosa mimoriadne nebezpečný, lebo v stanoviskách a vyjadreniach na prebiehajúce vnútro- a zahraničnopolitické udalosti hovorím kontinuálne pravdu, ktorá je pre nich nepríjemná,“ napísal Harabin na svojom facebookovom účte.

Štefan Harabin.
Štefan Harabin. Zdroj: FB/Štefan Harabin

Problémy však Harabin zrejme nemá len na Youtube, ale aj na Facebooku. Jeho príspevok za posledných 8 hodín získal reakciu iba od 85 sledovateľov, oficiálne ho pritom sleduje viac než 140-tisíc ľudí. Na porovnanie, Harabinov príspevok zo začiatku júna má 5 300 reakcií a tisícky reakcií mali aj jeho mnohé ďalšie príspevky z minulosti. Je tak zrejmé, že Facebook obmedzil dosah jeho účtu.

O Štefanovi Harabinovi sme naposledy písali v súvislosti so súdnym verdiktom, podľa ktorého sa musí ospravedlniť spoločnosti Eset. Ešte v roku 2019, keď Harabin kandidoval na prezidenta, tvrdil, že Eset spolupracuje so CIA a zasahuje do volieb na Slovensku.

Problémy mal nedávno aj pre svoje výroky o vojne na Ukrajine, v ktorých podporil kroky ruského prezidenta Vladimira Putina, následkom čoho si poňho prišla NAKA. „Urobil by som presne to isté čo PUTIN v súvislosti s udalosťami na UKRAJINE,“ napísal Harabin. Tento príspevok na jeho nástenke už v súčasnosti nenájdeš.

Domov
Zdieľať
Diskusia