Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2022, 13:30
Čas čítania 0:28
Dominik Vetrák

Režisér Big Hero 6 a Moana natočil pre Netflix skvelo vyzerajúci animák o lovení morských príšer. Bude zo Sea Beast nová klasika?

Režisér Big Hero 6 a Moana natočil pre Netflix skvelo vyzerajúci animák o lovení morských príšer. Bude zo Sea Beast nová klasika?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY THE SEA BEAST
Uložiť Uložené

Najnovší animák od Netflixu nebude žiadne béčko. Sleduj oficiálny trailer.

Režisér Chris Williams (Moana, Big Hero 6) natočil pre streamovaciu službu Netflix ambiciózny animovaný film The Sea Beast. V ňom spoznáme Jacoba Hollanda (Karl Urban), slávneho lovca morských príšer, ktorý sa musí vysporiadať nielen s novou hrozbou a obrovským monštrom, ale aj s čiernym pasažierom na lodi.

Odporúčané
Tomáš robí soundtracky, ale aj hudbu do trailerov najznámejších hollywoodskych filmov a seriálov (Rozhovor) Tomáš robí soundtracky, ale aj hudbu do trailerov najznámejších hollywoodskych filmov a seriálov (Rozhovor) 8. júna 2022, 9:30

Do jeho partie sa totiž rozhodlo pridať dievčatko Maisie, ktoré je pevne rozhodnuté stať sa slávnou lovkyňou. Jacob a Maisie ale po strete s nebezpečnou príšerou stroskotajú na ostrove plnom divných bytostí a zvierat a postupne zisťujú, že nie všetky sú nebezpečné a nie všetky musia zomrieť.

Trailer je plný akčných a zábavných scén a divákovi sa môže pozdávať aj farebný vizuál a sympatické postavy. Snímka sa na Netflix dostane 8. júla 2022. 

Domov
Zdieľať
Diskusia