Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2022, 10:26
Čas čítania 0:59
Adam Novosad

VIDEO: Takto pracovník Disneylandu zničil dvom zaľúbencom romantickú žiadosť o ruku. Park sa už stihol ospravedlniť

NEWS DISNEY+
Uložiť Uložené

V parížskom Disneylande narazili zaľúbenci na zamestnanca, ktorý pre žiadosť o ruku nemal pochopenie.

Zamilovaná dvojica chcela z parížskeho Disneylandu spraviť miesto, na ktoré bude doživotne spomínať vďaka romantickej žiadosti o ruku pred ikonickým hradom Šípkovej Ruženky, no namiesto toho sa stala virálnym hitom internetu, píše Complex.

Muž vytiahol svoju priateľku z davu na malú plošinu pred hradom, ktorý je jednou z dominánt Disneylandu, pokľakol pred ňou a s prsteňom v ruke sa jej spýtal, či si ho vezme. Žena stihla povedať áno, lenže v tej chvíli k dvojici pribehol zamestnanec parku s ušami Mickey Mousa na hlave, vytrhol chlapíkovi prsteň z ruky a dvojicu poslal z plošiny naspäť dole.

Na plošinu za štandardných okolností nemá bežný návštevník prístup, čo zrejme zamestnanca prinútilo promptne zareagovať. Žiadosť o ruku pred ikonickým hradom však podľa zverejneného videa, ktoré dnes videlo už viac ako 7 miliónov ľudí, zožala úspech medzi okoloidúcimi, keďže z pozadia počuť hlasné výkriky a povzbudzovanie.

Odporúčané
RECENZIA: Andor je možno najlepší Star Wars seriál za 45 rokov. Ohurujúce scény v závere ešte nikto nenatočil kvalitnejšie RECENZIA: Andor je možno najlepší Star Wars seriál za 45 rokov. Ohurujúce scény v závere ešte nikto nenatočil kvalitnejšie 23. novembra 2022, 11:30

Keď zaskočený muž zamestnancovi povedal, že mu priateľka práve odpovedala kladne, pracovníka to nezaujímalo. „To je skvelé, ale tu to bude ešte lepšie,“ odvetil, zatiaľ čo rukou gestikuloval, aby dvojica zišla z plošiny a svoju žiadosť o ruku dokončila pri ňom.

Reakciu zamestnanca označili ľudia na sociálnych sieťach za nevhodnú, ba čo viac, dvojici sa už stihol ospravedlniť aj samotný parížsky Disneyland. „Je nám ľúto, ako bola táto vec vyriešená. Dvojici sme sa ospravedlnili a ponúkli sme jej, že to napravíme,“ uviedol hovorca spoločnosti Disney. 

Domov
Zdieľať
Diskusia