Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2022, 12:30
Čas čítania 4:46
Jana Chovancová

10 vecí, ktoré si o Španielsku (možno) nevedel: legálna nahota, paradajkový festival či myšiak namiesto zúbkovej víly

10 vecí, ktoré si o Španielsku (možno) nevedel: legálna nahota, paradajkový festival či myšiak namiesto zúbkovej víly
Zdroj: Unsplash/Tomáš Nožina
ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE CESTOVNÝ RUCH KAM NA DOVOLENKU ŠPANIELSKO
Uložiť Uložené

Obľúbená dovolenková destinácia láka turistov z celého sveta. Španielsko je známe svojimi ostrovmi, zfutbalovými klubmi či prirodzeným temperamentom domácich. Aké bizarnosti však ešte ukrýva?

Španielsko, obľúbená letná dovolenková destinácia či krajina flamenca a fiesty, láka turistov z celého sveta. Je známe svojimi ostrovmi so slnečnými plážami, skvelými futbalovými klubmi či prirodzeným temperamentom domácich. Väčšina z nás už Španielsko pozná, či už z hodín geografie v škole, alebo priamo z osobnej návštevy. Táto krajina mnohých očarila kultúrnymi pamiatkami, krásnymi mestami a zábavou, ktorej tam dokážu turisti zažiť nemálo. 

V Refresheri ti každý deň prinášame zaujímavé články z domova aj zo sveta. Ak sa ti naša tvorba páči a chceš podporiť redakčný tím, staň sa členom klubu Refresher+.

Štát, v ktorom sa rozpráva najrýchlejším jazykom sveta, však ukrýva aj bizarnosti, o ktorých vie málokto. O záhadách, prvenstvách a zaujímavostiach o Španielskom kráľovstve sa dozvieš v tomto článku.

Na verejnosti bola nahota povolená a dodnes existuje veľa miest, kde sa môžeš legálne obnažiť

Domov
Zdieľať
Diskusia