Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2022, 18:20
Čas čítania 0:30
Jakub Paulík

MS v hokeji 2022: Slovensko v prípravnom zápase porazilo Francúzsko 2 : 0. Náš tím bol od začiatku vo vedení

ŠPORT MS 2022 V HOKEJI SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Prvé dva góly sme Francúzom poslali do bránky už v prvej tretine.

Slovensko dnes odohralo posledný prípravný zápas pred MS v hokeji 2022. Svojho súpera zdolalo v pomere 2 : 0. Úvodnú šancu sme dostali hneď v prvých minútach, keď Adam Liška na konci presilovky strelil gól. Druhýkrát francúzskeho brankára v 9. minúte prestrelil Jakub Minárik, ktorý pohotovo reagoval na prihrávku Juraja Slafkovského.

V druhej tretine sme mali niekoľko veľkých šancí, no žiadnemu z našich strelcov sa tentoraz francúzskeho brankára nepodarilo prekonať. Riziko sme, naopak, pocítili v závere druhej tretiny, keď prišlo k vylučovaniu na našej strane. Presilovku však, našťastie, Francúzi nevyužili.

Zápas sme nakoniec vyhrali s náskokom 2 : 0. Slovákom sa tak dnes rozhodne darilo lepšie ako pri predošlom piatom prípravnom zápase, keď nás Nórsko zdolalo po samostatných nájazdoch 5 : 4. Otvárací zápas majstrovstiev budú hrať Slováci rovnako ako dnes proti Francúzom.

MS v hokeji 2022.
MS v hokeji 2022. Zdroj: TASR/Erika Ďurčová
Domov
Zdieľať
Diskusia