Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2022, 20:50
Čas čítania 0:56
Viktor Kniš

VIDEO: Monika Beňová sa ospravedlnila Zuzane Čaputovej za urážky na proteste Smeru-SD

NEWS MONIKA BEŇOVÁ
Uložiť Uložené

Monika Beňová natočila aj krátke video, v ktorom odsúdila urážanie hlavy štátu. 🤷

Monika Beňová zverejnila video, v ktorom sa ospravedlnila Zuzane Čaputovej za urážky, ktoré kričal dav na jej osobu v rámci protestov organizovaných stranou Smer-SD v regiónoch počas víkendu. Europoslankyňa Beňová na pódiu s obvineným predsedom Robertom Ficom a podpredsedami vrátane Ľuboša Blahu podporovala protivládne demonštrácie, ktorými podporovatelia opozičnej strany vyjadrovali svoju nespokojnosť. 

 

„Na tribúne nebolo počuť, čo vykrikovala nejaká skupina pod tribúnou. Na mňa tiež pískali a vykrikovali, keď som tam vystupovala. Nerobím z toho drámu, politika má, žiaľ, aj takúto tvár na mítingoch,“ hovorí Beňová, podľa ktorej sú ľudia nahnevaní a majú všetkého plné zuby. Beňova tvrdí, že sa prezidentke ospravedlnila ako žena žene. Hnev sa podľa nej dá vyjadriť aj slušne. 

„Ale garantujem všetkým zlomyseľným kritikom, že drvivá väčšina účastníkov nič neprístojné na adresu prezidentky nevykrikovala,“ dodáva v statuse, pričom sa podľa nej z urážania robí dráma. 

Bráni pritom vyšetrovateľku Úradu inšpekčnej služby Dianu Santusovú, ktorá sa postarala o to, aby obvinili vyšetrovateľov NAKA z kauzy Očistec. Beňová tvrdí, že sa jej mali Ján Čurilla a spol. ospravedlniť, keď prokuratúra zverejnila prepisy nahrávok z kancelárie Národnej kriminálnej agentúry. Pravda však je, že obvinení vyšetrovatelia do dnešného dňa od prokuratúry nedostali kompletný prepis nahrávok. 



Mohlo by ťa zaujímať:
Len 100 kilometrov od Slovenska dopadla ruská raketa. Zasiahla Zakarpatskú oblasť Ukrajiny
Putin odpovedá Západu novými sankciami
Vedci objavili jeden z najlepších výživových doplnkov na rast svalov, naznačuje nová štúdia. Je ním olej z drobného kôrovca
Domov
Zdieľať
Diskusia