Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. apríla 2022, 10:23
Čas čítania 0:43
Daniel Mikolášik

Putin vraj najstaršej dcére nakázal domáce väzenie. Chcela ísť na narodeniny do zahraničia, otec sa však bojí, že by sa nevrátila

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT VLADIMIR PUTIN
Uložiť Uložené

Ruský prezident svojej dcére oficiálne posilnil „bezpečnostnú ochranu“.

Ruský prezident Vladimir Putin údajne zabránil svojej dcére Mariji Vladimirovne Voroncovovej vycestovať do zahraničia, kde chcela osláviť svoje 37. narodeniny. Vedkyňa, ktorá sa po začatí ruskej invázie na Ukrajinu takisto ocitla na sankčnom zozname ako persona non grata, mala na narodeniny odcestovať spoločne s partnerom Jevgenijom Nagorným do jednej z krajín spriatelených s Ruskom, informuje britský The Standard.

Mariji však podľa kanálu General SVR na sociálnej sieti Telegram jej otec a prezident Ruskej federácie nakázal domáce väzenie z obavy, že by sa už do Ruska nevrátila. Svojej najstaršej dcére oficiálne posilnil „bezpečnostnú ochranu“. Destináciou  bola údajne tropická pláž krajiny, ktorá podľa všetkého neodsúdila ruskú vojnu na Ukrajine. 

Marija pred Nagorným tvorila pár so synom plukovníka NATO, s Holanďanom Jorritom Faassenom, s ktorým boli aj manželia a majú dnes už osemročného syna. V minulosti často cestovala na Západ, predovšetkým do európskych krajín. Pracuje ako vedúca výskumníčka v Národnom medicínskom výskumnom centre pre endokrinológiu Ministerstva zdravotníctva Ruska a je odborníčkou na zriedkavé genetické choroby u detí.

Odporúčané
Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami 17. apríla 2024, 12:30

Podľa informácií kanálu General SVR sa Voroncovová neplánovala vrátiť do Ruska. Telegramový kanál tvrdí, že disponuje dôvernými informáciami o Kremli.

vladimir putinputinova dcéra Marija Vladimirovna Voroncovová
Zdroj: Reprofoto YouTube, TASR/Michal Svítok
Domov
Zdieľať
Diskusia