Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Lenovo
5. apríla 2022, 19:30
Čas čítania 0:44
Sponzorovaný obsah

Šajmo dal Slovákom úlohy, ktoré by sám nevedel splniť. Ako sa popasovali s prácou na počítači?

VIDEO ANKETY REFRESHER VIDEO
Uložiť Uložené

Vedel by si bez problémov vypočítať v Exceli priemer a naformátovať USB kľúč?

Vieš, čo musíš urobiť s USB kľúčom, ak ho chceš naformátovať a kde zistíš, koľko voľnej pamäte v notebooku zostáva? Šajmo si zobral nový Lenovo ThinkBook Gen 3 a išiel to rovno zistiť v ankete, v ktorej sa Slováci museli popasovať aj s takýmito úlohami. Niektoré z úloh by nevedel splniť ani náš moderátor, podarilo sa to jeho respondentom? 

Okrem toho či Slováci zvládajú prácu s počítačom, nás zaujímalo aj to, podľa čoho si vyberajú notebook. Mnohí z nich dbajú na dizajn, no záleží im aj na výkonnosti a displeji. Väčšina z nich očakáva, že notebook zvládne multitasking alebo na ňom môžu pohodlne pracovať s videom či fotografiami. 

Práve to všetko ti ponúka nový rad notebookov Lenovo ThinkBook Gen 3. Jeho dizajn ocenili aj naši respondenti v ankete. Samotný notebook je doslova inšpirovaný nástrahami práce z domu. Klávesnica je odolná voči poliatiu, funkcie umelej inteligencie robia tvoju prácu plynulejšou a potláčajú okolitý šum počas online mítingov.

Tieto notebooky ľahko zvládnu aj náročnejšie úlohy, nielen vďaka spoľahlivému procesoru, ale aj vďaka funkcii inteligentného chladenia. O ďalších vlastnostiach novej rady Lenovo ThinkBook Gen 3 si môžeš prečítať v našom článku

Domov
Zdieľať
Diskusia