Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2022, 7:08
Čas čítania 1:17
Dominik Vetrák

VIDEO: Will Smith počas Oscarov udrel do tváre Chrisa Rocka: Neber si moju ženu do huby, kričal na komika

VIDEO: Will Smith počas Oscarov udrel do tváre Chrisa Rocka: Neber si moju ženu do huby, kričal na komika
Zdroj: Getty Images/Neilson Barnard
FILMY A SERIÁLY OSCAR 2022 WILL SMITH
Uložiť Uložené

Will Smith mal neuveriteľne turbulentný večer.

Will Smith na tento večer už nikdy nezabudne. Po dvoch nomináciách na Oscara sa mu podarilo premeniť tú tretiu. Vyhral v kategórii najlepší herec v hlavnej role, a to za film King Richard, v ktorom si zahral otca tenistiek Sereny a Venus Williamsových. 

King Richard je podarená hollywoodska dráma, ktorej sme v recenzii udelili 7 bodov z 10. Rozhodne je to film, pri ktorom sa nebudeš nudiť a v ktorom Smith podal skvelý herecký výkon.

Will Smith pri preberaní sošky predniesol emotívnu ďakovnú reč, v ktorej párkrát spomenul, ako miluje ľudí, ako sa ich snaží ochrániť a že chce byť plavidlom lásky. Je to trochu ironické, keďže krátko predtým vyšiel na javisko a udrel do tváre moderátora Chrisa Rocka, pretože nemiestne zavtipkoval o Smithovej manželke Jade Pinkett-Smith.

Odporúčané
Oscary 2022: Najviac Oscarov vyhrala Duna, CODA a Sila psa. Najlepšími hercami sú Will Smith a Jessica Chastain Oscary 2022: Najviac Oscarov vyhrala Duna, CODA a Sila psa. Najlepšími hercami sú Will Smith a Jessica Chastain 28. marca 2022, 5:43

Chris Rock povedal, že sa už nevie dočkať jej nového filmu G. I. Jane. Bol to vtip a odkaz na jej plešatú hlavu. Nemiestne to bolo preto, že Jada trpí chorobou, ktorá jej spôsobuje vypadávanie vlasov. 

Tento vtip najskôr rozosmial aj Willa Smitha, ktorého kamery zachytili, ako sa baví. Lenže o pár sekúnd neskôr sa postavil, podišiel ku Chrisovi Rockovi, vrazil mu päsťou a následne na neho ešte zakričal, aby si nebral meno jeho manželky do úst. Padlo aj niekoľko nadávok.

Moderátor Chris Rock to však ustál a dokázal pokračovať v moderovaní. Celá sála pri tom stíchla a šlo o jednoznačne jeden z najpamätnejších oscarových momentov. Will Smith ešte po prevzatí Oscara vtipkoval, že ho hádam akadémia pozve na Oscary aj nabudúce. 

Ľudia už začínajú tvoriť aj memečká

Späť
Zdieľať
Diskusia