Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2022, 15:30
Čas čítania 0:53
Tímea Krauszová

Zuzana Plačková a René Rendy sa stanú rodičmi. Známa influencerka oznámila radostnú správu

OSOBNOSTI ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Slovenská influencerka ohlásila tehotenstvo skôr, pretože ju už kontaktovali novinári s otázkami.

Zuzana Strausz Plačková a René Rendy sa stanú rodičmi. Tehotenstvo oznámila známa influencerka na Instagrame spolu s videom, na ktorom zachytila aj reakciu budúceho otca. Okrem toho zverejnila niekoľko záberov, na ktorých jej pomaličky rastúce bruško bozkáva manžel.

Niekto správu šíril bez jej povolenia

Podľa opisu videa po dieťati túžili obaja už veľmi dlho a tehotenstvo je „to najkrajšie, čo sa nám v živote mohlo stať“. Influencerka zároveň vraví, že musela zverejniť správu o tehotenstve skôr, než pôvodne chcela.

„Bohužiaľ naša radostná správa sa dostala do nesprávnych úst ľudí,“ napísala na Instagrame. Začali ju podľa jej slov už kontaktovať novinári, ktorí si chceli informácie overiť s tým, že ich niekto na tehotenstvo už viackrát upozornil.

Predovšetkým bulvárne médiá v minulosti už opakovane špekulovali o tehotenstve jednej z najsledovanejších slovenských influenceriek. V roku 2020 si dokonca dala Strausz Plačková 9-dňovú pauzu od Instagramu, po ktorej sa naň vrátila so slovami „V zdravom tele, zdravý duch a žiadne dieťa“. Pauzu vtedy ukončila predčasne práve preto, aby vyvrátila nepravdivé informácie, ktoré sa o nej šírili. Aj na svojich príbehoch fanúšikom opakovala v priebehu rokov viackrát, že zatiaľ tehotná nie je.

Odporúčané
Ochutnali sme Attilovu bagetu, čipsy od Plačkovej aj hotdog od Separa. Niektoré z nich už nikdy nedáme do úst Ochutnali sme Attilovu bagetu, čipsy od Plačkovej aj hotdog od Separa. Niektoré z nich už nikdy nedáme do úst 26. marca 2023, 14:30

Prečítaj si náš archívny rozhovor so Zuzanou Strausz Plačkovou o tom, koľko zarába, koľko peňazí minula na skrášľovacie procedúry a čo si myslí o fejkoch, ktoré v minulosti nosila. Všetky články o budúcej mamičke nájdeš v tomto vlákne.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zuzana Plačková (@queen.plackova)

Domov
Zdieľať
Diskusia