Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2022, 20:05
Čas čítania 0:47
Jakub Paulík

Krstný otec nemusel nikdy vzniknúť. Miniséria o mafiánskej klasike ukáže jej problematické natáčanie

FILMY A SERIÁLY KRSTNÝ OTEC THE GODFATHER
Uložiť Uložené

Prvé časti budeme môcť vidieť už o pár mesiacov.

The Offer od Paramount+ prostredníctvom 10 epizód predstaví ťažký boj producenta Alberta S. Rudyho (Miles Teller), bez ktorého by nikdy nevznikol Krstný otec. Filmu od začiatku príliš nedôverovalo ani štúdio, ktoré doň odmietalo naliať väčší rozpočet, píše The Collider. Legendárny režisér Francis Coppola (Dan Fogler) sa pritom ku Krstnému otcovi dostal ako jedna z posledných volieb. Ostatní filmári totiž ponuku na nakrúcanie odmietli.

V minisérii okrem iných známych osobností uvidíme aj spisovateľa knižnej predlohy Maria Puza (Patrick Gallo), Marlona Branda (Justin Chambers) či Al Pacina (Anthony Ippolito), ktorý bol za svoju rolu Michaela Corleoneho nominovaný na Oscara.

Pokiaľ si milovník trilógie Krstný otec a chceš sa dozvedieť bližšie informácie z pozadia natáčania, The Offer by ti určite nemal ujsť. V minisérii si ďalej zahrali Matthew Goode, Giovanni Ribisi, Colin Hanks, Juno Temple či Michael Gandolfini. Showrunnerom minisérie je Michael Tolkin, ktorý na scenári spolupracoval s Nikki Toscano. Prvé tri epizódy budú na streamovacej platforme Paramount+ dostupné 28. apríla.

Odporúčané
Vedia Slováci na základe troch indícií uhádnuť názvy filmov ako Pán Prsteňov, Spider-Man alebo Krstný otec? Vedia Slováci na základe troch indícií uhádnuť názvy filmov ako Pán Prsteňov, Spider-Man alebo Krstný otec? 4. augusta 2019, 18:38

Nakoľko bude The Offer verný realite, zatiaľ nevieme. Dá sa však predpokladať, že tvorcovia skutočnosť pre výsledný efekt trochu prikrášlia. Upútavka na nás pôsobí dobrým dojmom a minisérii podľa traileru nebude chýbať napätie a možnože aj zákulisné hollywoodske intrigy.

Domov
Zdieľať
Diskusia