Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2022, 14:08
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Don’t Look Up láme na Netflixe rekordy. Žiaden iný film si v priebehu týždňa nepozrelo viac ľudí

Don’t Look Up láme na Netflixe rekordy. Žiaden iný film si v priebehu týždňa nepozrelo viac ľudí
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY DON’T LOOK UP
Uložiť Uložené

Netflix žne so svojou komédiou Don’t Look Up obrovský úspech.

Variety informuje, že Don’t Look Up mal v druhom celom týždni streamovania na konte viac ako 150 miliónov hodín pozerania. Ak by tieto hodiny predstavovali každého diváka, ktorý si pozrie celý film, znamenalo by to, že ho v týždni od 27. decembra do 2. januára videlo viac ako 62 miliónov ľudí.

Odporúčané
Médiá ich majú na háku a bežní diváci ich nepoznajú. Toto je 10 najlepších filmov roka 2021, ktoré ľudia prehliadli Médiá ich majú na háku a bežní diváci ich nepoznajú. Toto je 10 najlepších filmov roka 2021, ktoré ľudia prehliadli 6. januára 2022, 12:30

Netflix si predpláca viac ako 210 miliónov používateľov, takže ide o obrovský úspech a toto číslo sa do konca mesiaca určite zvýši. Nehovoriac o tom, že nie všetci film aj dopozerali, takže si ho v danom týždni zaplo možno aj viac než 70 miliónov divákov.

Celkovo si film od Netflixu zaplo už okolo 100 miliónov divákov. Snímke sa to podarilo v priebehu prvých 10 dní, takže aj toto číslo je už určite vyššie.

Režisér aj streamovacia spoločnosť Netflix sú určite spokojní. Nie všetci sú však z filmu nadšení. Hlavne recenzenti a niektorí diváci ho vidia ako nedotiahnutú komédiu s nevyužitým potenciálom, čo si myslíme aj my. Stále však ide o dobrý film, a tak si svoje úspechy zaslúži. 

Don’t Look Up
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia