Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2022, 18:45
Čas čítania 1:15
Adam Novosad

Jake Paul obvinil šéfa UFC, že berie kokaín. Je ochotný pobiť sa v oktagóne, ak Dana White začne bojovníkom platiť viac

Jake Paul obvinil šéfa UFC, že berie kokaín. Je ochotný pobiť sa v oktagóne, ak Dana White začne bojovníkom platiť viac
Zdroj: Getty Images/Mike Ehrmann
NEWS JAKE PAUL UFC
Uložiť Uložené

Na internete sa rozbehol nový konflikt medzi boxerom a šéfom UFC.

Jake Paul je ochotný odísť na boxerský dôchodok a pobiť sa v oktagóne s Jorgem Masvidalom, ak šéf UFC Dana White splní zopár podmienok, ktoré mu stanovil, informuje Complex.

Youtuber, z ktorého sa za posledné roky stal úspešný boxer, by bol ochotný podpísať zmluvu s UFC na jeden zápas s Masvidalom, lenže si povedal, že sa jedným dychom pokúsi zmeniť celý svet MMA.

Paul od UFC chce, aby zvýšilo mzdy za jeden zápas pre každého bojovníka z 12-tisíc na 50-tisíc dolárov, rozdelilo medzi bojovníkov na konci roka 50 percent tržieb celej organizácie a zabezpečilo dlhodobú zdravotnú starostlivosť pre súčasných aj bývalých bojovníkov, ktorí čelia potenciálnym problémom s poškodením mozgu po opakovaných úderoch do hlavy a tváre.

Aby toho nebolo málo, Paul zaútočil aj priamo na Danu Whita s obvinením, že užíva kokaín a každý druhý týždeň ho prichytia s prostitútkou. Šéf UFC stihol reagovať vo videu na Instagrame, v ktorom povedal, že Jake Paul je hlupák a užíva steroidy, a odkázal mu, nech si založí vlastnú organizáciu ako UFC, keď má pocit, že by ju vedel viesť lepšie.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dana White (@danawhite)

Ani reakcia zo strany Paula na seba nenechala dlho čakať. Youtuber a boxer prijal výzvu, že sa dá otestovať na doping, aby dokázal, že neužíva steroidy, ale má vlastnú požiadavku.

Odporúčané
VIDEO: 10 najlepších MMA knokautov roka 2023 VIDEO: 10 najlepších MMA knokautov roka 2023 6. januára 2024, 12:30

„Časť mojej ponuky zahŕňa otestovanie všetkých UFC bojovníkov na steroidy v USADA (americká antidopingová organizácia – pozn. red.). Poďme na to, Dana. Beriem Oreo a popcorn. Nie steroidy,“ odkázal Jake Paul šéfovi UFC, ale zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že z internetovej drámy a výmeny názorov skutočne vzíde súboj Paula s Masvidalom v oktagóne.

Domov
Zdieľať
Diskusia