Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. decembra 2021 o 20:02
Čas čítania 0:31
Kamila Šebestová

Havária ako z katastrofického filmu: na východe Slovenska zomreli dvaja Ukrajinci

NEWS NEHODY A ÚMRTIA POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

42-ročná Ukrajinka a 20-ročný spolujazdec prišli o život pri dopravnej nehode v okrese Sobrance.

Na východe Slovenska zomreli pri katastrofálnej havárii dvaja Ukrajinci. Žena mala 45 rokov, spolujazdec na zadnom sedadle mal len 20 rokov. K nehode došlo včera v okrese Sobrance. Žena šoférovala Seat Leon, a keď prechádzala zákrutou, išla príliš rýchlo. 

„Pri prejazde ľavotočivej zákruty za obcou Tibava v smere na obec Orechová neprispôsobila rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky, ale ani aktuálnym poveternostným podmienkam a autom zišla z cesty do priekopy,“ informuje o nehode polícia v Košickom kraji. Auto narazilo do betónového mostíka a zostalo stáť. 

Vodička aj mladý spolujazdec utrpeli zranenia, ktorým na mieste podľahli. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania. Polícia v súvislosti s ňou začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Identita obetí je zatiaľ neznáma, rovnako aj dôvod, prečo sa v tej chvíli nachádzali v okrese Sobrance. 

Domov
Zdieľať
Diskusia