Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2021, 20:17
Čas čítania 0:53
Dominik Vetrák

Electro a Doctor Octopus nakladajú Spider-Manovi s vylepšeniami od Tonyho Starka

Electro a Doctor Octopus nakladajú Spider-Manovi s vylepšeniami od Tonyho Starka
Zdroj: Marvel Studios/Sony
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložiť Uložené

Sleduj nové zábery zo Spider-Man: No Way Home.

Sony a Marvel Studios (Disney) už rozbiehajú reklamnú kampaň na Spider-Man: No Way Home. Čoskoro uvidíme ešte viac klipov, spotov a plagátov. Podľa všetkého si však najväčšie prekvapenia filmu nechajú ako bonus pre tých, ktorí navštívia kiná. Aj v televíznych spotoch sa však sem-tam objavia zaujímavé zábery. 

Odporúčané
Pekelné monštrá v Hellbound pečú hriešnikov zaživa. Nový juhokórejský seriál od Netflixu prekoná aj Squid Game Pekelné monštrá v Hellbound pečú hriešnikov zaživa. Nový juhokórejský seriál od Netflixu prekoná aj Squid Game 22. novembra 2021, 19:15

Nové ukážky sú zložené prevažne z už odvysielaných záberov, no niektoré sú úplne nové, a to vrátane dialógov s Doctorom Octopusom (Alfred Molina) či Electrom (Jamie Foxx). Práve na Electrovi môžeme vidieť, že má na hrudi Arc Reactor podobný tomu, aký používal Tony Stark v obleku Iron Mana.

Aj „chápadlá“ Doctora Octopusa majú akúsi inú farbu a vylepšenia. Zdá sa, že ide o technológie firmy Stark Industries. Electrov nový dizajn vyzerá skutočne dobre, a to aj s jeho maskou z komiksov. Premiéra snímky je naplánovaná na 16. december. Viac sa o nej dozvieš tu.

Mimochodom, v stredu vyjdú prvé dve epizódy seriálu Hawkeye.

Domov
Zdieľať
Diskusia