Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2021, 20:00
Čas čítania 1:06
Daniel Mikolášik

TOP 3 v pondelok: Trojtýždňový lockdown, opitý Sagan zranil policajta pre očkovanie a sestrička ofejkovala covid pas

REFRESHER TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Toto sú najzaujímavejšie udalosti dnešného dňa.

Tri týždne v lockdowne

Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský považuje oddnes platiace prísnejšie opatrenia za nedostatočné. Z toho dôvodu navrhuje, aby 3-týždňový lockdown pre neočkovaných platil po novom pre každého. Bude o tom rokovať koaličná rada, tvrdý lockdown by vláda mohla prijať už tento týždeň.

Viac sa dočítaš tu.

lockdownpolíciazákaz vychádzania
Zdroj: TASR/Milan Kapusta

Opitý Sagan zranil policajta, zľakol sa očkovania

Peter Sagan sa ešte v apríli viezol autom v Monaku so svojím bratom Jurajom. Vzhľadom na zákaz vychádzania ich však zastavili policajti. Cyklista Sagan jednému z nich zranil ruku. Údajne bol vtedy opitý a myslel si, že ho chcú vziať do nemocnice a nasilu zaočkovať. Pri zákroku sa poriadne bránil a „bojoval ako šialenec“. Sagan sa dnes za incident verejne ospravedlnil. Podľa jeho slov sa niečo také nemalo stať. Svoje správanie oľutoval.

Viac sa dočítaš tu.

Peter Sagan
Zdroj: Instagram/petosagan

Sestrička z východu ofejkovala covid pas

Polícia v Prešovskom kraji v septembri prijala trestné oznámenie na zdravotnú sestru, ktorá vraj pacientovi vystavila falošný doklad o očkovaní. Aktuálne voči nej začali trestné stíhanie a hrozí jej 2-ročný trest, uvádza SME. Rovnako sa údajne ku covid pasu dostal aj lekár a známy antivaxer Michal Pijak.

Viac sa dočítaš tu.

Ilustračné foto.
Ilustračné foto. Zdroj: PZ SR

Instagramový post dňa: Útok na prezidentku a jej priateľa

Andrej Danko a Tomáš Taraba kritizujú Zuzanu Čaputovú za to, že na pohrebe Mekyho Žbirku ju sprevádzal jej priateľ Juraj Rizman. Vraj jeho „výlety“ platia daňoví poplatníci. Rizman na obvinenia reagoval faktami. Podľa jeho slov by si Danko a Taraba mali lepšie overovať informácie. V príspevku vysvetlil, že na poslednú rozlúčku so Žbirkom neleteli, v Prahe neboli ubytovaní a v reštaurácii za prezidentku a za seba platil on.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Juraj Rizman (@juraj_rizman_sk)

Domov
Zdieľať
Diskusia