Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2021, 10:54
Čas čítania 0:34
Jakub Paulík

Polícia rieši sestru z východu Slovenska. Pacientovi vraj vystavila falošné potvrdenie o očkovaní

ZAUJÍMAVOSTI KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

Podobných prípadov mohlo byť viac.

Polícia v Prešovskom kraji v septembri prijala trestné oznámenie na zdravotnú sestru, ktorá vraj pacientovi vystavila falošný doklad o očkovaní. Aktuálne voči nej začali trestné stíhanie a hrozí jej 2-ročný trest, uvádza SME.

Rovnako sa údajne ku covid pasu dostal aj lekár a známy antivaxer Michal Pijak. Covid pasom sa vraj preukázal v nemocnici napriek tomu, že podľa testu nemá v tele žiadne protilátky, čo naznačuje, že nemusel absolvovať očkovanie.

Michala Pijaka pred piatimi dňami hospitalizovali v Univerzitnej nemocnici v Bratislave, v ktorej aj pracuje. Infikoval sa koronavírusom a údajne sa nachádza vo vážnom stave. Podľa zdrojov SME sa týmto spôsobom dostalo ku covid pasu viacero ľudí.

Situácia na Slovensku sa pritom naďalej zhoršuje. Od dnešného dňa začínajú v našej krajine platiť tvrdšie pravidlá pre neočkovaných. Nemocnice sa každým dňom plnia infikovanými pacientmi, z ktorých vyše 82 % tvoria tí, ktorí nie sú plne zaočkovaní.

Odporúčané
Známy antivaxer a lekár sa nakazil koronavírusom a skončil v nemocnici. Jeho stav je vážny Známy antivaxer a lekár sa nakazil koronavírusom a skončil v nemocnici. Jeho stav je vážny 17. novembra 2021, 16:24
Domov
Zdieľať
Diskusia