Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou TV Markíza
22. novembra 2021, 10:30
Čas čítania 1:18
Jana Mikysová

Študentka z Pána profesora predáva v škole drogy. Pred väzením ju zachráni jej brat

FILMY A SERIÁLY PÁN PROFESOR
Uložiť Uložené

Samo a Klaudia musia riešiť ďalší zložitý problém, ktorý sa v škole vyskytne.

Bitky, šikanovanie a tentoraz sú to drogy. V seriáli Pán profesor sa stupňuje napätie a predposledná epizóda je toho dôkazom. Samo s Klaudiou totiž odhalia, že na bratislavskom gymnáziu sa medzi študentmi vo veľkom predávajú drogy. Ostáva už len zistiť, kto je za to zodpovedný.

tv markíza, pán profesor,
Zdroj: TV Markíza


Dvanásta epizóda seriálu Pán profesor bude poriadne napínavá. Riaditeľ školy má príliš veľa voľného času po tom, čo mu zomrel psík, a komplikuje teda všetkým navôkol život. Samo sa ho preto rozhodne vziať do útulku, aby si tam našiel nového štvornohého priateľa. Padne si do oka s bývalým policajným psom, ktorý bol vycvičený na hľadanie drog. Nový psík Kody sprevádza riaditeľa Ráca na každom kroku a výnimkou nie je ani škola


Kody si pamätá, na čo bol vycvičený, a tak narobí medzi študentmi poriadny rozruch, keď sa rozbehne hľadať drogy. Stačí jeden pes na dôchodku a v škole sa nájde desiatka drog. Samo tento problém nenechá len tak a rozhodne sa nájsť toho, kto drogy v škole predáva. Pomedzi to namiesto hodiny fyziky dá svojim študentom prednášku o drogách. Samozrejme, že pri tom použije svoje netradičné techniky výučby.

tv markíza, pán profesor,
Zdroj: TV Markíza

Medzitým Klaudia objaví študentku Lauru, ktorú stvárnila Lea Pokorná. Laure je zle, a tak ju Klaudia vezme do nemocnice. Zistí sa, že to bola práve ona, kto predával v škole drogy. Od koho ich však mala? Do hry vstupuje bývalý študent Filip, ktorého hrá herec Daniel Žulčák. Filip so svojou pochybnou minulosťou sa stane v Klaudiiných očiach podozrivým číslo jeden. Ukáže sa, že Filip má naozaj niečo spoločné s Laurou – je jej nevlastný brat. 

tv markíza, pán profesor,
Zdroj: TV Markíza

Sama a Klaudiu spojí riešenie drogovej situácie na škole a rozrozprávajú sa o tom, čo sa naposledy medzi nimi stalo, keď sa ocitli na toaletách. Vyzerá to tak, že Klaudiin dokonalý vzťah je ohrozený jej citmi k Samovi. Ako to všetko dopadne po tom, čo Lauru odvedie zo školy polícia? Sleduj už dnes o 20.30 h TV Markíza alebo si pozri dvanástu epizódu Pána profesora v predstihu na VOYO.

Domov
Zdieľať
Diskusia