Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2021, 18:16
Čas čítania 1:34
Dominik Vetrák

Trailer na Spider-Man: No Way Home: privítaj Green Goblina, Lizarda, Electra, Sandmana, Doctora Octopusa a možných 3 Spider-Manov

Trailer na Spider-Man: No Way Home: privítaj Green Goblina, Lizarda, Electra, Sandmana, Doctora Octopusa a možných 3 Spider-Manov
Zdroj: Marvel Studios/Sony
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložiť Uložené

Tretia Spideyho sólovka dorazí do kín 24. decembra.

Sony a Marvel Studios konečne ukázali oficiálny trailer na Spider-Man: No Way Home. Ten potvrdzuje, že Spidey (Tom Holland) bude skutočne bojovať proti niektorým záporákom z predošlých Spideyho filmov, keď hrdinu hrali Tobey Maguire a Andrew Garfield (viac sa o tom dozvieš tu). 

Odporúčané
KOMENTÁR: Prečo sa ti páči Red Notice, zatiaľ čo iní diváci spoločne s recenzentmi film pochovali? Odpoveď ťa nepoteší KOMENTÁR: Prečo sa ti páči Red Notice, zatiaľ čo iní diváci spoločne s recenzentmi film pochovali? Odpoveď ťa nepoteší 16. novembra 2021, 17:30

Teda ak to celé nie je ďalšie klamstvo Mysteria. V tomto momente nás už asi neprekvapí nič a radšej si počkáme na premiéru. A ak si čakal, že sa v traileri objavia ďalší dvaja Spider-Mani, zrejme si trailer sledoval nejako takto:

Trailer pre Spider-Man: No Way Home: Privítaj Green Goblina, Lizarda, Electra, Sandmana, Doctora Octopusa a možných 3 Spider-Manov
Zdroj: Warner Bros. Marvel Studios

V každom prípade, ak sa vo filme skutočne objavia, Marvel ich zrejme neukáže a užijeme si ich až v kine. Vzhľadom na trailer to však vyzerá tak, že sa ukážu až v záverečnej tretine snímky, aby súčasnému Spideymu pomohli bojovať proti väčšiemu počtu záporákov. Stačí sa pozrieť na záber, keď Spidey skáče naproti Sandmanovi, Electrovi a Lizardovi.

Lizard a Electro sú nasmerovaní úplne inam, takže je pravdepodobné, že tvorcovia vizuálnych trikov jednoducho Garfieldovho a Maguirovho Spider-Mana odstránili v postprodukcii. Nakoniec, Marvel je známy tým, že v traileroch klame, aby divákov v kine prekvapil. Videli sme aj Green Goblina, a ak nás zrak neklame, dokonca aj jeho ďalšiu verziu.

Plus niekto asi dostane padáka. V brazílskej verzii
traileru sa totiž nachádza táto scéna, v ktorej niekto „neviditeľný“ kopne Lizarda.

A zaujímavá je aj scéna, v ktorej MJ padá z výšky a jediný, kto ju môže zachrániť, je Spider-Man. Je možné, že Spidey v podaní Andrewa Garfielda bude ten, kto ju zachráni pred istou smrťou, čím odčiní to, že podobným štýlom nedokázal vo svojich filmoch zachrániť Gwen Stacy (Emma Stone). Šepkalo sa, že Emma sa nemôže zúčastniť na natáčaní pre tehotenstvo, takže ju možno Marvel nahradil postavou Zenday. A tak to asi aj znie lepšie, keď lásku súčasného Spideyho zachráni iný Spidey, ktorý o ňu prišiel rovnakým spôsobom.

 

Trailer si okrem chvály na internete vyslúžil aj kritiku, napríklad za nevkusné vtipy o Scoobym Doo či robenie si žartov z mena Otto Octavius. Hádam bude humor vo filme fungovať lepšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia