Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2021, 16:17
Čas čítania 1:40
Adrián Lukáč

Red Bull nezaplatí Verstappenovu pokutu. Max si ju bude musieť zaplatiť sám a robí si z toho žarty

Red Bull nezaplatí Verstappenovu pokutu. Max si ju bude musieť zaplatiť sám a robí si z toho žarty
Zdroj: Getty Images/Pool
ŠPORT FORMULA 1
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Z pokuty pre Verstappena si uťahuje Vettel aj Hamiltonov inžinier.

Poradca Red Bullu Helmut Marko sa vyjadril, že Red Bull nepomôže svojmu pilotovi so zaplatením pokuty 50-tisíc eur, ktorú včera dostal od komisárov, a holandský pretekár si ju bude musieť zaplatiť sám. Max Verstappen hovorí, že pokuta je vysoká, no zároveň si z toho robí žarty. Dúfa, že komisári budú mať peknú večeru s množstvom drahého vína, a dodáva, že by ho mohli pozvať tiež.

Drahá večera pre komisárov, menej FIFA bodov pre Verstappena

Včera sme ťa v článku informovali, že komisári formuly 1 sa postarali o ďalšie kuriózne rozhodnutie. Takmer celý deň vyšetrovali a nakoniec aj potrestali Maxa Verstappena, ktorý sa nevedomky dostal do problémov. Holandský pilot po piatkovej kvalifikácii vystúpil zo svojho monopostu a rukou najskôr premeral svoje zadné krídlo a následne aj Hamiltonovo. Takéto situácie nie sú vôbec nezvyčajné a špecialistom na skúmanie cudzích monopostov bol v posledných rokoch Sebastian Vettel, ktorý si veľakrát obzeral monoposty svojich konkurentov, pričom sa ich rôzne dotýkal alebo ich dokonca posunul, za čo si vyslúžil aj vtipnú prezývku „Inspector Seb“.

Verstappen sa obhajoval tým, že nikdy takéto konanie nevyšetrovali ani netrestali, v čom mu dali komisári za pravdu. Napriek tomu mu naparili pokutu v skutočne netradičnej výške 50-tisíc eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia