Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2021, 12:15
Čas čítania 1:02
Kamila Šebestová

„Zbrane ľudí nezabíjajú, Alec Baldwin zabíja ľudí.“ Syn Donalda Trumpa sa predajom tričiek priživuje na tragédii pri natáčaní

NEWS ALEC BALDWIN DONALD TRUMP HOLLYWOOD VRAŽDY
Uložiť Uložené

Donald Trump mladší verí, že za zastrelenie kameramanky Halyny Hutchinsovej je plne zodpovedný herec Alec Baldwin, ktorý stlačil spúšť.

„Zbrane ľudí nezabíjajú, Alec Baldwin zabíja ľudí,“ kričí biely nápis na čiernom tričku. Najstarší Trumpov syn ho na svojej stránke predáva za 28 dolárov. Donald Trump mladší dokonca na svoj instagramový profil pridal fotomontáž herca Aleca Baldwina v tomto tričku. Tričko s urážlivým nápisom vyvolal vlnu kritiky a veľmi negatívne reakcie ľudí v komentároch na Twitteri.

„Dúfam, že rodina obete bude Donalda Trumpa mladšieho žalovať za to, že sa snaží pomocou tričiek zarobiť na jej smrti,“ napísal niekto pod Trumpov príspevok na Twitteri. Používateľka Twitteru spravila fotomontáž s imitáciou Trumpovho výrobku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia