Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2021, 11:41
Čas čítania 0:36
Kamila Šebestová

V bratislavskom Ružinove vybuchol byt. V troskách zomrela 59-ročná žena

NEWS POŽIAR
Uložiť Uložené

Príčina výbuchu je zatiaľ neznáma. Nebol to však únik plynu.

V bratislavskom Ružinove došlo z neznámych príčin k dvom výbuchom a následnému požiaru v bytovom dome. V troskách bytu na siedmom poschodí našli hasiči 59-ročnú ženu. Výbuch, žiaľ, neprežila. 

V byte nebol zavedený plyn, aj preto je aktuálne ťažké určiť jeho príčinu. Explózia však poznačila celý bytový dom. 

Bytový dom na ulici Ružová dolina 9.
Bytový dom na ulici Ružová dolina 9. Zdroj: Facebook/Martin Chren

„V tomto prípade si treba počkať na výrok statika, v predmetnom byte však hasiči spozorovali aj narušenie obvodových múrov, zničené boli aj stúpačky a aktuálne je na zemi asi 5 cm vody, ktorá pomaly steká dole,“ napísal o výbuchu starosta Ružinova Martin Chren, ktorého o piatej ráno zobudil telefón. Tvrdí, že tušil, že to nebudú dobré správy. Hasiči museli v súvislosti s výbuchom zasahovať v skorých ranných hodinách. 

„Neznášam, keď ma o piatej ráno zobudí telefón z krízového strediska, ale pravda je, že kým volajú starostovi, iné tímy ľudí už dávno makajú a nasadzujú svoje životy za nás ostatných,“ vyjadril vďaku hasičskému tímu na svojom Facebooku

Domov
Zdieľať
Diskusia