Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2021, 17:31
Čas čítania 1:03
Richard Balog

Podkrovný byt v modernom štýle na úpätí lesa. Zabudneš v ňom na všetky problémy a možno ti prinesie aj pasívny príjem

Podkrovný byt v modernom štýle na úpätí lesa. Zabudneš v ňom na všetky problémy a možno ti prinesie aj pasívny príjem
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Prázdninový apartmán, ktorý sa môže stať nielen druhým domovom, ale vďaka potenciálu následného prenájmu aj zaujímavou investíciou.

Víkendový luxus v malom – približne takto by sme charakterizovali podkrovný apartmán priamo v Harrachove, ktorý je vzdialený len necelú hodinu jazdy autom od Liberca. Projekt v štádiu realizácie je v ponuke realitnej kancelárie Svoboda & Williams a čaká na svojho prvého majiteľa. 

Konkrétne ide o dizajnovo moderný byt s podlažnou plochou 36 štvorcových metrov vrátane útulného balkóna, z ktorého sa môžeš dotýkať šišiek na ihličnatých stromoch v okolí. Z nášho pohľadu išlo o lásku na prvý pohľad a sme presvedčení, že táto nehnuteľnosť očarí mnohých ľudí.

Odporúčané
Súkromné mólo, jazero či golfové ihrisko len niekoľko metrov od domu. Takto vyzerá bývanie za 1,2 milióna eur hodinu od Bratislavy Súkromné mólo, jazero či golfové ihrisko len niekoľko metrov od domu. Takto vyzerá bývanie za 1,2 milióna eur hodinu od Bratislavy 24. septembra 2021, 11:30

Prázdninová nehnuteľnosť je orientovaná na juhovýchod a ide o súčasť novostavby komplexu horských apartmánov na pokojnom mieste pri lese a zároveň len pár krokov od centra vyhľadávaného strediska. Vďaka tomu sa môže stať nielen druhým domovom, ale aj zaujímavou investičnou príležitosťou. Komplex je umiestnený pri potoku a lese na úpätí vrchu Hřebínek, len pár stoviek metrov od lanovky a zjazdovky.

Dispozíciu bytu tvorí predsieň, priestranná obývacia miestnosť s kuchyňou, jedálňou a kúpeľňou, v ktorej nechýba ani vaňa. K štandardu vybavenia patrí drevená podlaha, respektíve keramická dlažba, drevené okná s trojsklom zabezpečujúcim tepelnú a akustickú izoláciu aj bezpečnostné vstupné dvere. Novému majiteľovi bude zároveň k dispozícii menšia pivnica na uskladnenie bicyklov, lyží či iného vybavenia a dve parkovacie miesta. 

Harrachov je jedným z najvýznamnejších krkonošských stredísk s kompletnou infraštruktúrou a vynikajúcimi podmienkami na športové vyžitie v priebehu celého roka. Priamo úmerná tomu je aj cena za tento luxusný víkendový apartmán, v ktorom zabudneš na všetky problémy. Predstavuje v prepočte 315 000 eur, čo je takmer 10 000 eur za 1 štvorcový meter. 

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.

Svoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & Williams
Zobraziť galériu
(10)
Domov
Zdieľať
Diskusia