Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Telekom
2. októbra 2021, 15:30
Čas čítania 0:46
refresher team

Gogo, Patra Bene a ďalší ti povedia, ako urobiť z hobby prácu. Sleduj Enter konferenciu online

Gogo, Patra Bene a ďalší ti povedia, ako urobiť z hobby prácu. Sleduj Enter konferenciu online
Zdroj: REFRESHER
TECH
Uložiť Uložené

Zmeškal si Enter konferenciu? Pozri si ju online ešte dnes.

Enter konferencia, ktorú pre všetkých mladých ľudí pripravil Telekom v bratislavskej Starej tržnici, je už síce za nami, ale ty si ju môžeš stále pozrieť. Prednášku tu mal aj youtuber a influencer Gogo, Patra Bene, hudobník Filip Jančík a CEO Virtual Medicine Tomáš Brngál. Na konferencii porozprávali o tom, ako môžeš pretaviť svoju vášeň do profesie a využiť technológie vo svoj prospech. 

Sleduj záznam
enter konferencia
Zdroj: Refresher

Fotenie fotiek, sledovanie zábavných aj náučných videí ti môžu priniesť kariéru, ktorá ti bude zarábať peniaze a bude ťa aj baviť. Neveríš? Presvedčí ťa o tom konferencia Enter a mnoho zaujímavých prednášok a diskusií. Filip Jančík, Tomáš Brngál, Vladimír Valovič a Patra Bene porozprávali o svojej ceste od hobby k profesii. Gogo všetkých pútavou a interaktívnou formou previedol svojimi tipmi, ako vytvárať zaujímavý obsah, ktorým si môžeš v budúcnosti možno aj zarábať. 

Z konferencie sa takisto dozvieš, aké máš možnosti na trhu práce. Možno ani netušíš, koľko rôznych pracovných pozícií existuje. Ľudia zo spoločností, ako napríklad Eset, Pixel Federation alebo Telekom ti o tom povedia viac. Sleduj to všetko online z pohodlia domova a zisti, ako jednoducho môžeš využiť technológie vo svoj prospech. Aj online svet je plný možností.  

Domov
Zdieľať
Diskusia