Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2021, 7:46
Čas čítania 1:16
Dominik Vetrák

2. séria Zaklínača pridá na monštrách a super postavách. Netflix vydal nové trailery

2. séria Zaklínača pridá na monštrách a super postavách. Netflix vydal nové trailery
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix plánuje so svetom Zaklínača množstvo filmov a seriálov.

Čo urobíš, keď získaš práva na slávnu knižnú sériu a môžeš ju spracovať ako seriál? Najskôr natočíš prvú sériu, a keď zistíš, že mala rekordnú sledovanosť, začneš kuť plány, ako z toho vyžmýkať čo najviac. Nie, skutočne sa nečudujeme, že Netflix chystá 3. sériu Zaklínača, prequelový seriál o tom, čo sa udialo stovky rokov pred Geraltom, ďalší anime film a seriál pre deti.

Z väčšej časti máme aj radosť, teda v prípade, že sa tieto projekty podaria. Ale seriál či film pre deti zo sveta Zaklínača? Skutočne si nedokážeme predstaviť, že ten program pre deti bude zmysluplný a nepôjde len o lacný pokus získať videnia fanúšikov tohto sveta. Len ťažko si totiž dokážeme predstaviť, ako chcú tvorcovia ostať verní svetu, ktorý vybudoval Andrzej Sapkowski, a zároveň ho sprístupniť deťom.

Odporúčané
Sex Education: 5 najlepších vzťahov plných sexu a romantiky Sex Education: 5 najlepších vzťahov plných sexu a romantiky 21. septembra 2021, 20:28

V každom prípade, aj táto divná správa bola prehliadnutá, keď Netflix ukázal ďalšie zábery z 2. série. Tej sa dočkáme až v decembri, takže po 1. sérii pôjde o dvojročné čakanie. Teší nás teda to, že Netflix už pracuje na 3. sérii a uvidíme ju skôr ako o dva roky. Na prezentovaných záberoch vidíme, ako sa Geralt chystá na boj s novou príšerou, a aj to, ako sa rozpráva s Nivellenom, úžasnou postavou z krátkej poviedky Grain of Truth.

Nivellena si zahral Kristofer Hivju, známy ako Tormund z Game of Thrones. Musíme povedať, že sa nám dizajn postavy veľmi páči. Už 1. séria Zaklínača zvládla dizajn všelijakých monštier, či už išlo o CGI, alebo o ručne robené kostýmy a mejkap, bravúrne.

Mnohých zaujme časť dialógu, v ktorom Geralt Nivellena nazve starým priateľom. V poviedke sa stretli iba raz, takže seriál ich vzťah značne zmení. A nás to teší. Nivellen je skvelá postava a budeme radi, ak sa ešte v budúcnosti objaví.

Road to Season 2 – ohliadnutie sa za prvou sériou spojené
so zaujímavosťami o tej druhej a s doteraz nevidenými zábermi vrátane Vesemira

Pohľad na natáčanie prequelového seriálu Blood Origin

Späť
Zdieľať
Diskusia