Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2021, 6:18
Čas čítania 1:19
Dominik Vetrák

Potitulková scéna z Venoma 2 poteší všetkých fanúšikov Spider-Mana. Režisér tvrdí, že sa obaja pobijú v spoločnom filme

Potitulková scéna z Venoma 2 poteší všetkých fanúšikov Spider-Mana. Režisér tvrdí, že sa obaja pobijú v spoločnom filme
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY VENOM 2
Uložiť Uložené

O čom je potitulková scéna z filmu Venom: Let There be Carnage?

Venom a Spider-Man majú obrovskú komiksovú minulosť. Ich spoločné komiksy sa vždy úžasne predávali a znamenali aj zaujímavé kombo na filmové spracovanie.

Bohužiaľ, Sam Raimi to v Spider-Manovi 3 nevyužil, a tak fanúšikovia už dlho čakajú na reparát. Ten dorazí už čoskoro. Andy Serkis, režisér snímky Venom: Let There be Carnage, prezradil IGN, že Spidey a Venom sa určite stretnú v spoločnom filme.

Nechce na to však veľmi tlačiť, takže si ešte počkáme. Pravdepodobne sa tak stane vo filme Venom 3, ktorý by mohol do kín doraziť v roku 2023 alebo 2024 (nezabúdaj, že v roku 2023 si zahráme Spider-Man 2 na PS5, kde budú Miles a Peter bojovať proti Venomovi). Dôkazom je potitulková scéna z filmu Venom 2, ktorý premiéroval v Londýne. 

Odporúčané
Endgame, Civil War, Iron Man a Thor. Ktoré marvelácke filmy sú najlepšie a na ktoré by sme najradšej zabudli? Endgame, Civil War, Iron Man a Thor. Ktoré marvelácke filmy sú najlepšie a na ktoré by sme najradšej zabudli? 14. septembra 2021, 17:30

Nešlo o novinársku projekciu, skôr o premietanie pre fanúšikov. Nemá teda veľmi význam šíriť dojmy zarytých fanúšikov, ktorí majú pocit, že videli film medzi prvými na svete, čo určite ovplyvní ich názor. Namiesto toho sa môžeme zamerať na potitulkovú scénu. V nej sa Eddie Brock (Tom Hardy) a Venom schovávajú v dome na pláži. V televízore sa zrazu objaví Spider-Man Toma Hollanda. Venom oblíže televízor a povie niečo v zmysle, že vyzerá chutne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia