Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2021, 18:36
Čas čítania 0:56
Kamila Šebestová

Policajti neobvinili muža, ktorý sa pokúsil znásilniť mladé dievča. Video z MHD polícia vymazala z Facebooku

NEWS BRATISLAVA POLÍCIA SR ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Podľa investigatívy denníka SME prípad stále vyšetrujú.

Sexuálneho predátora z bratislavskej MHD polícia stále neobvinila. Dokonca stiahla príspevok s videom, kde informovala o jeho útoku na mladú ženu.

Páchateľ je dnes stále na slobode, hoci sa im ho podarilo identifikovať. Podľa informácií denníka SME sa totiž na polícii prihlásil sám. Polícia ho začala vyšetrovať a všetko naznačovalo tomu, že ho obvinia. Viac informácií však poskytnúť nechcela. 

Keď sa novinári z denníka SME po dvoch týždňoch polície pýtali, ako sa prípad pohol, povedala, že doteraz nebol nikto obvinený. 

„V súčasnosti sú vykonávané úkony v prípravnom konaní a prebieha znalecké dokazovanie,“ povedal hovorca polície denníku SME. Podľa zákona hrozí páchateľovi trest odňatia slobody od päť do desať rokov. 

Muž si 31. júla večer v MHD vyhliadol mladú ženu. Potom ju nasledoval až domov. Keď otvárala dvere do bytového domu, pokúsil sa ju násilím donútiť k sexu. Video z MHD zachytáva, ako podozrivý muž nastupuje do autobusu. Obzerá sa po cestujúcich a vo chvíli, keď už mladá žena stojí pri dverách a chystá sa vystupovať, sa zo sedadla zdvihne aj on. 

Mieril za ňou až k jej bytovému domu na Tirolskej. Keď však žena začala kričať, páchateľ sa zľakol. 

„Počas otvárania vstupných dverí do bytového domu sa na ňu vrhol doposiaľ neznámy muž, ktorý ju mal spozorovať v autobuse, sledovať až k bytovému domu a tam sa pokúsil násilím donútiť ženu k sexuálnemu styku. Poškodená však začala kričať a páchateľ z miesta utiekol,“ vysvetlili policajti na Facebooku.

Odporúčané
VIDEO: Ženu sa pokúsil znásilniť chlapík, ktorý si ju vyhliadol v bratislavskej MHD. Nútil ju k sexu, ale vystrašil ho krik VIDEO: Ženu sa pokúsil znásilniť chlapík, ktorý si ju vyhliadol v bratislavskej MHD. Nútil ju k sexu, ale vystrašil ho krik 25. augusta 2021, 12:39
Domov
Zdieľať
Diskusia