Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
31. augusta 2021, 7:18
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

Myši patria do neba je nádherná česká rozprávka, ktorá ti dokáže, že aj u nás môžu vznikať skvelé filmy

Myši patria do neba je nádherná česká rozprávka, ktorá ti dokáže, že aj u nás môžu vznikať skvelé filmy
Zdroj: Cinemart
NEWS MYŠI PATRIA DO NEBA
Uložiť Uložené

Rozprávka Myši patria do neba sa do našich kín dostane už o pár týždňov a my budeme pri tom.

Hlavnými postavami filmu od režisérov Denisy Grimmovej a Jana Bubeníčka sú líška a myš, ktoré sa musia naučiť spolupracovať, inak neprežijú a nedôjdu až na koniec svojej dobrodružnej cesty, počas ktorej sa o sebe naučia viac než kedykoľvek predtým. Premiéra je naplánovaná na 7. október 2021. 

Na českom animáku sa koprodukčne podieľali aj tvorcovia zo Slovenska, z Francúzska či Poľska. Vytvorili ho netradičnou bábkovou stop-motion technikou. Vidieť to už v traileroch, ktoré servírujú vtipné scény, nejakú tú akciu a vnadia na správne zobrazené posolstvá, ktoré dajú niečo do života ako deťom, tak aj dospelým. 

Odporúčané
10 najikonickejších smrtí legendárnych komiksových postáv. Tieto scény sa nezmazateľne vryli do našich pamätí 10 najikonickejších smrtí legendárnych komiksových postáv. Tieto scény sa nezmazateľne vryli do našich pamätí 28. augusta 2021, 14:30

Animák už predstavili na rôznych festivaloch. Z nich k nám prúdia samé pochvalné slová o tom, ako film skvelo pracuje s emóciami diváka a podarilo sa mu vytvoriť aj láskyplné, vtipné a sympatické postavy v podobe zvierat. 

Domov
Zdieľať
Diskusia