Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2021, 12:05
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Markíza vzhľadom na sledovanosť Matovičovej lotérie presúva Superstar. Vysielať ju bude historicky prvýkrát inokedy ako v nedeľu

NEWS OČKOVACIA LOTÉRIA
Uložiť Uložené

Matovičovu lotériu sledovalo počas uplynulej nedele skoro milión Slovákov a ovládla tak televízny trh v exkluzívnom vysielacom čase – v nedeľu večer. Markíza reaguje.

Očkovaciu lotériu z dielne ministerstva financií sledovalo počas uplynulej nedele skoro milión divákov pri televíznych obrazovkách a online. „Program Byť zdravý je výhra bol nielen lídrom v prime time, ale stal sa tiež najsledovanejšou televíznou reláciou dňa,“ chválila sa verejnoprávna RTVS na svojom webe. Ešte týždeň predtým program síce rovnako ovládol exkluzívny vysielací čas, avšak s nižším trhovým podielom. 

Na úspech Matovičovho nápadu teraz reaguje aj TV Markíza, ktorá prvýkrát v histórii presunie vysielanie talentovej šou Superstar z nedele na piatok. Upozornil na to portál Mediaboom s tým, že novinku oznámil v dnešnom Teleráne marketingový riaditeľ televízie. 

V piatky počas uplynulých rokov vysielala Markíza po prázdninách finálové večery Farmy, ktoré pravdepodobne diváci uvidia v novom vysielacom čase v sobotu.

Keďže Superstar vysiela aj česká televízia Nova, po novom tak výnimočne nepôjdu v rovnakom vysielacom čase, keďže Česi sa nedele neplánujú vzdať. 

Očkovaciu lotériu bude RTVS vysielať ešte 10 týždňov, teda do konca októbra. Zatiaľ sa do nej zapojilo približne milión Slovákov. Ministerstvo financií prostredníctvom programu odovzdáva 100-tisícové prémie zaočkovaným, ktorí v priamom prenose povedia unikátne heslo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia