Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2021, 11:22
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Tomuto hovorím dezoláti. Minister Jaroslav Naď ukazuje na demonštrantov a plavca vo fontáne pred palácom prezidentky

NEWS JAROSLAV NAĎ
Uložiť Uložené

Minister obrany posiela odkaz demonštrantom z piatkového protestu proti vláde a očkovaniu.

Minister obrany Jaroslav Naď sa kriticky vyjadril k účastníkom na protestoch v Bratislave, ktorí demonštrovali proti očkovaniu a žiadali výmenu vlády. Znepokojili ho najmä zábery človeka, ktorý sa pred Prezidentským palácom kúpal nahý vo fontáne. Nie je vylúčené, že išlo o jedného z účastníkov protestov. 

„Áno, tomuto hovorím dezoláti. Jasne a otvorene. Toto normálni slušní ľudia nie sú…“ napísal k fotografiám, na ktorých vidno okrem mladého plavca aj desiatky prizerajúcich sa podporovateľov nezaočkovaných. 

Na rovnakom námestí sa vo štvrtok a v piatok od dopoludňajších hodín konali demonštrácie proti očkovaniu a protipandemickým opatreniam. Kým ešte vo štvrtok sa pri tejto príležitosti zišlo viac ako 1 000 ľudí a podarilo sa im zablokovať frekventované cesty, včera bolo účastníkov ledva 100. Oveľa väčší úspech mala manifestácia očkovaných. 

Odporúčané
ZÁZNAM: „Zombíci,“ pokrikujú na podporovateľov očkovania antivaxeri. V Bratislave sa dnes demonštruje za aj proti (+ foto a video) ZÁZNAM: „Zombíci,“ pokrikujú na podporovateľov očkovania antivaxeri. V Bratislave sa dnes demonštruje za aj proti (+ foto a video) 30. júla 2021, 13:12

Vyvodením trestnoprávnej zodpovednosti voči 35-ročnému Bratislavčanovi, ktorý sa kúpal vo fontáne, sa už zaoberajú policajti Prvého bratislavského okresu.

„Krátko po 17.30 h bola hliadka Policajného zboru vyslaná na Hodžovo námestie, kde sa vo fontáne kúpal nahý muž. Do príchodu hliadky pomohla muža z fontány vytiahnuť mestská polícia Bratislavy,“ píše sa vo facebookovom statuse. „Tá ho následne odovzdala hliadke PZ, ktorá muža eskortovala na príslušné policajné oddelenie.“ Neznámy muž sa podľa polície dopustil protiprávneho konania.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia