Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2021, 17:53
Čas čítania 1:00
Richard Balog

Značka Louis Vuitton predstavila prenosný reproduktor, ktorý vyzerá ako vesmírna loď. Stojí takmer 2 500 eur

Značka Louis Vuitton predstavila prenosný reproduktor, ktorý vyzerá ako vesmírna loď. Stojí takmer 2 500 eur
Zdroj: Louis Vuitton
TECH LOUIS VUITTON
Uložiť Uložené

Podľa dostupných informácií sa horúca novinka z dielní francúzskeho módneho domu predáva lepšie ako teplé pečivo v sobotu ráno. Navštíviš predajňu vo Viedni aj ty?

Nie je žiadnou novinkou, že luxusné módne domy sa okrem navrhovania, respektíve výroby ready-to-wear kolekcií vrátane slnečných okuliarov a obuvi venujú aj interiérovým doplnkom či textilu. Najnovšie nás však vedenie značky Louis Vuitton prekvapilo predstavením vlastného prenosného reproduktora, ktorý na prvý pohľad vyzerá ako vesmírna loď.

V predpredaji je už niekoľko dní a stojí 2 450 eur. Zákazníkom ho začnú posielať až koncom augusta, pričom podľa dostupných informácií sa táto horúca novinka s monogramom LV zatiaľ predáva lepšie ako teplé pečivo v sobotu ráno. 

Odporúčané
Chris Brown si dal na zuby magnetické grily z 24-karátového zlata. Stáli ho takmer 100 000 eur Chris Brown si dal na zuby magnetické grily z 24-karátového zlata. Stáli ho takmer 100 000 eur 30. júla 2021, 21:01

Vzhľad prenosného reproduktora s názvom Horizon Light Up vychádza z kabelky Toupie, ktorú pre francúzsku značku navrhol Nicolas Ghesquière a dodnes patrí medzi najvyhľadávanejšie kúsky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia