Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
1. júla 2021, 16:38
Čas čítania 0:47
Adam Novosad

Bill Gates vraj organizoval párty plné nahých žien a bol šťastnejší, keď sa opil, tvrdí autor jeho biografií

Bill Gates vraj organizoval párty plné nahých žien a bol šťastnejší, keď sa opil, tvrdí autor jeho biografií
Zdroj: Getty Images/Jamie McCarthy
NEWS BILL GATES
Uložiť Uložené

Rozvod miliardára Billa Gatesa vyplavil na povrch hromadu fám a príbehov z minulosti, ktoré jeho hovorca označil za absurdné.

Bill Gates vraj bol šťastnejší, keď sa opil, tvrdí jeden z autorov, ktorý o ňom napísal dve biografie. James Wallace s bulvárnym novinárom Robertom X. Cringelym tentoraz okomentovali minulosť jedného z najbohatších mužov sveta, pričom podľa nich v 80. a 90. rokoch žil bohémskym životom, obľuboval divoké večierky a ženy, informuje Unilad.

Wallace o Gatesovi napísal dve biografie a podľa vlastných slov mal prístup k ľuďom v najužšom kruhu známych zakladateľa Microsoftu, a tak teraz tvrdí, že Gates vo svojom dome pravidelne organizoval nahé párty, kam zavolal hromadu tanečníčok a striptérok z miestnych nočných klubov. Nahé ženy potom plávali v bazéne vo vile, ktorú Gates vlastní vo štvrti Laurelhurst v americkom meste Seattle.

Bill Gates
Zdroj: Getty Images/Jamie McCarthy

Podľa biografa je pravda, že Gates si ženy domov pozýval, ale vraj nemôže potvrdiť, či Gates tanečníčky sám zvážal do svojej vily alebo sa s nimi len vopred dohodol, kam a kedy majú prísť.

Cringely prilial olej do ohňa, keď vyhlásil, že Gates sa v 90. rokoch rád opíjal a každý z jeho okruhu blízkych zažil, že bol podgurážený. Údajne bol dokonca v stave opitosti šťastnejší ako štandardne.

Odporúčané
10 dní, 7 utopených. Ako je možné, že sa na Slovensku zrazu topí toľko ľudí, a čo robiť, ak máš problém vo vode? 10 dní, 7 utopených. Ako je možné, že sa na Slovensku zrazu topí toľko ľudí, a čo robiť, ak máš problém vo vode? 1. júla 2021, 9:36

Naopak, hovorca Billa Gatesa tieto fámy poprel a vyhlásil, že je smutné, koľko nepravdivých informácií sa na verejnosti šíri o manželstve a rozvode Gatesovcov. Fámy označil za absurdné a ľudí ako Wallace a Cringely za osoby, ktoré nie sú hodné byť označované za vierohodné zdroje.

Domov
Zdieľať
Diskusia