Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2016, 11:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rakby chytá druhý dych a posiela skladbu, v ktorej sa obúva do neinteligentných krások z nákupných centier

HUDBA
Uložiť Uložené

Tentokrát už sólovo bez parťáka Bacila, ktorý sa vrátil k rapu tak tvrdému, že to už pravdepodobne nešlo zladiť.

Ak ste si už mysleli, že hitmaker Rakby zavesil hudobnú kariéru na klinec, máme pre vás úžasnú správu, ktorá tieto dohady vyvracia. Síce má Ramon momentálne veľa práce s prezentovaním svojho života pred širokou verejnosťou, ktorá si o ňom myslí, že je raper a trendsetter, aj napriek tomu stihol spraviť ďalšiu pecku a vyzerá to tak, že sa dočkáme aj albumu avizovaného ešte počas pretrasov pred viac ako dvomi rokmi. Tie ako jediný neustál Rakbyho parťák Bacil, ktorý sa rozhodol opäť presedlať na iný, v súčasnosti nedefinovateľný štýl, a tak pracujú obaja sólovo.

Najnovšia skladba, kvôli ktorej sme sa tu dnes zišli, dostala názov Prázdna a dozvedáme sa v nej o problémoch mužov. Teda vlastne aj žien. Text je totiž venovaný všetkým kráskam, ktoré síce vedia, ktorý odtieň mejkapu je vhodný do posilňovne, no ich inteligenčný kvocient neprevyšuje ich váhu a najväčší problém prichádza, keď začínajú rozprávať. Hudobnú produkciu si na starosť zobral Tretina a vizuál plný pekných žien režisérsky ošéfoval Filip Jankovič. Nebudeme vám klamať, Rakby sa od čias Ukáž mi lásku príliš nezmenil. Teraz už vieš všetko a je len na tebe, či si skladbu pustíš. 

Späť
Zdieľať
Diskusia