Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2016, 14:51
Čas čítania 0:00
Osuchino

Spojenie HoloLens a športových prenosov vyzerá úžasne. Hráči budú stáť priamo vo vašej obývačke

TECH MICROSOFT NFL SUPER BOWL VIRTUÁLNA REALITA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Microsoft ako jeden z partnerov Super Bowlu ukazuje vo videu, ako by sme si mohli užiť cez víkend toto predstavenie s technológiou HoloLens.

Tento víkend bude v USA najväčší športový sviatok roku. Odohrá sa totiž Super Bowl a Microsoft ako jeden z partnerov uvoľnil video v ktorom ukazuje, ako by sme si mohli tento zápas užiť doposiaľ nevídaným spôsobom. Microsoft so svojou technológiou HoloLens umožní okrem rošírenia obrazovky na celú stenu taktiež premietnutie hráčov a ich štatistík v životnej veľkosti, či sledovanie celej akcie na stolíku.

Zážitok vám však môže pokaziť malý zorný uhol, túto chybičku si je možné všimnúť v okamihu, kedy používatel sleduje akciu na stolíku a obraz virtuálnej reality je len v malej časti zorného poľa. Nastávajúci Super Bowl si ale týmto spôsobom určite nevychutnáme, keďže HoloLens by mali prísť na trh niekedy v polovici tohto roku s cenovkou 3000 dolárov, aj to len pre vývojárov. Pre používateľov by malo byť zariadene dostupné až v roku 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia