Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2013, 16:22
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dočkáme sa GTA VI, Mafie 3, Red Dead 3 či iných peciek od Take-Two?

TECH
Uložiť Uložené

V najbližších mesiacov by sme sa mali dočkať oznámenia pokračovaní najobľúbenejších sérií ako aj celkom nových IP titulov. Ktoré to budú?

Už v najbližších mesiacov nás plánuje vydavateľská spoločnosť Take-Two potešiť. Máme sa totižto dočkať oznámenia viac než 10 next-gen titulov, ktoré by sa mali dostať na pulty obchodov v najbližších rokoch. Keďže Take-Two (2K Sports, 2K Games, Rockstar Games) sú v plusoch, určite nebudú brzdiť. Bolo by hlúpe, ak by neprišli s Red Dead 3 a Mafiou 3, keď obe najnovšie časti (Red Dead Redemption a Mafia 2) zaznamenali obrovský úspech nielen medzi hráčmi. Určite príde BioShock, pár športových hier (NBA 2K14 pre PS4 a Xbox One) a tajomný titul Evolve od tvorcov Left 4 Dead. Čo sa týka ďalšieho GTA, určite by som ho nečakal skôr ako do 4 rokov, nakoľko sa podobne vyjadrili aj ľudia od Rockstaru. Osobne by ma ale najviac potešil Max Payne 4, pretože to, čo spravili s tretím dielom, bolo jednoducho geniálne. 

Take-Two má teda plány na najbližšie roky už dávno zaobstarané. Ostáva nám už len čakať na odhalenia rôznych nových IP titulov, ako aj pokračovaní. Ako čerešničku na torte tu máme správu, že GTA V za necelých 6 týždňov dokázalo vyexpedovať do obchodov viac než 29 miliónov kusov! Komu to priať viac, ako Rockstaru, že? A to ani nemusia mať tú Fish AI, s akou sa na poslednej E3 vytasil Activision. Ktoré hry očakávate najviac?

Koncept Arty z Evolve

Dočkáme sa GTA VI, Mafie 3, Red Dead 3 či iných peciek od Take-Two?
Dočkáme sa GTA VI, Mafie 3, Red Dead 3 či iných peciek od Take-Two?
Dočkáme sa GTA VI, Mafie 3, Red Dead 3 či iných peciek od Take-Two?

Domov
Zdieľať
Diskusia