Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2013, 22:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vraždiaca bábika Chucky s prvým trailerom!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Chucky je späť a prvé zábery vzbudzujú strach. Podarí sa nadviazať tomuto sequelu na kvality Detskej Hry?

Vraždiaca bábika Chucky s prvým trailerom!

Tak a je to tu. Len nedávno sme vám priniesli prvé obrázky o ďalšom sequeli vraždiacej bábiky, Curse of Chucky, a dnes tu máme prvý trailer. Som veľmi rád, že posledné sekundy a typický výraz tváre s kruhmi pod očami mi pripomenul, aký evil motherfucker Chucky vie byť, avšak máme malé pochybnosti, ako si poradí s Hulkom. Nie je to černoch, takže prvý neumrie a možno narobí najmenšiemu vrahovi pod slnkom nemalé problémy, alebo skôr nie. Bohužiaľ ma sklamal Chuckyho výber. Vozíčkarka? Really?

Nica (Fiona Dourif) smúti nad samovraždou svojej matky. Na pomoc jej prichádza jej staršia sestra Barb (Danielle Bisutti) s rodinou, aby pomohla urovnať matkine záležitosti. Zatiaľ čo sestry premýšľajú nad svojim ďalším životom, Barbina dcéra sa začne hrať s usmiatou ryšavou hovoriacou bábikou Chucky (Brad Dourif), ktorá sa len nedávno záhadne objavila v zásielke. 

Späť
Zdieľať
Diskusia