Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 26. 7. 2022
9:51
Doja Cat beží polonahá po lúke a Post Malone ju maľuje. Sleduj nový videoklip ku skladbe I Like You (A Happier Song).Doja Cat beží polonahá po lúke a Post Malone ju maľuje. Sleduj nový videoklip ku skladbe I Like You (A Happier Song).
9:33
Česká polícia predstavila svoje ferrari. Poslúži pri odhaľovaní ilegálnych závodov.Česká polícia predstavila svoje ferrari. Poslúži pri odhaľovaní ilegálnych závodov.
Pondelok 25. 7. 2022
21:22
19:27
Sucho zasahuje takmer 60 percent územia Slovenska. V okrese Nové Zámky bude pre veľké riziko vzniku požiarov zakázaný vstup do lesov.Sucho zasahuje takmer 60 percent územia Slovenska. V okrese Nové Zámky bude pre veľké riziko vzniku požiarov zakázaný vstup do lesov.
16:42
NHL: Pavol Regenda si po návrate pochvaľuje podmienky v Anaheime. V septembri ho čaká boj o miesto v zostave.NHL: Pavol Regenda si po návrate pochvaľuje podmienky v Anaheime. V septembri ho čaká boj o miesto v zostave.
16:09
Ďalšia smrť dieťaťa v bazéne pri rodinnom dome. V Nováčanoch sa utopil 10-ročný chlapec, zamotal sa do ochrannej fólie.Ďalšia smrť dieťaťa v bazéne pri rodinnom dome. V Nováčanoch sa utopil 10-ročný chlapec, zamotal sa do ochrannej fólie.