Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 10. 7. 2022
10:00
Na Slovensku pribudlo za včerajší deň 365 nových prípadov koronavírusu. Bolo vykonaných 908 testov. Pribudla aj ďalšia obeť a v nemocniciach je 297 pacientov s koronavírusom alebo podozrením naň
7:43
Na Pohode dostal priestor homofóbny biskup Haľko. Aktivisti zareagovali zavesením dúhovej vlajky na spovednicu.Na Pohode dostal priestor homofóbny biskup Haľko. Aktivisti zareagovali zavesením dúhovej vlajky na spovednicu.
Sobota 9. 7. 2022
19:15
Ako vyzeralo detstvo Juraja Slafkovského? Profesionál na ľade, excelentný študent a skvelý kamarát do partie. Má len 18 rokov a celú kariéru pred sebou. My sa však pozreli práve na začiatky Juraja Slafkovského.Ako vyzeralo detstvo Juraja Slafkovského? Profesionál na ľade, excelentný študent a skvelý kamarát do partie. Má len 18 rokov a celú kariéru pred sebou. My sa však pozreli práve na začiatky Juraja Slafkovského.
18:08