Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. júla 2022, 16:21
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

VIDEO: Živý vstup RTVS z Pohody narušili návštevníci. Otravovali moderátora, tancovali a predvádzali sa

NEWS FESTIVAL POHODA
Uložiť Uložené

Návštevníci Pohody sa predvádzali v živom vstupe verejnoprávnej televízie, moderátor napriek tomu náročný vstup zvládol.

Živý prenos verejnoprávnej televízie z Pohody síce nedopadol podľa predstáv redaktora Jakuba Proka, vďaka zostrihu na stránke Zomri však už zabáva celé Slovensko.

Približne minútový vstup RTVS „narušili“ diváci, ktorí využili live vysielanie na to, aby ukázali, že sa na najväčšom hudobnom festivale na Slovensku dobre zabávajú. Najprv prišiel návštevník skontrolovať mikrofón, redaktor Jakub Prok ho však poprosil, aby ho neprerušoval. 

Ďalší návštevníci už pochopili, že svojich pár sekúnd slávy si môžu užiť iba v pozadí, dočkali sme sa tak alternatívneho tanca a gymnastickej vložky. Tanečníka kamarát najprv skoro vyzliekol a potom ho radšej odniesol preč na rukách. Redaktor Prok zvládol vstup bez záchvatu smiechu a profesionálne ho ukončil, za čo mu mnohí v komentároch vzdali rešpekt. 

Festival Pohoda sa po troch dňoch na letisku pri Trenčíne končí, a ty si môžeš v našom reporte prečítať a pozrieť, ako prebiehal. 

Okrem iných poctila festival svojou návštevou aj prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá síce plánovala len krátku návštevu kvôli rozhovoru, nakoniec však zostala až do večera. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia