Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 30. 6. 2022
8:28
Machine Gun Kelly si počas koncertu rozbil o tvár pohár šampanského. Ďalej vystupoval aj s tržnou ranou a celý od krvi.Machine Gun Kelly si počas koncertu rozbil o tvár pohár šampanského. Ďalej vystupoval aj s tržnou ranou a celý od krvi.
7:35
Rusku nevadí vstup Fínska a Švédska do NATO, tvrdí Putin. V prípade hrozby však okamžite zareaguje.Rusku nevadí vstup Fínska a Švédska do NATO, tvrdí Putin. V prípade hrozby však okamžite zareaguje.
6:48
Pre Dakotu Johnson bolo natáčanie 50 odtieňov sivej „psychotické“. Keby vraj vedela, čo sa bude diať, váhala by, či rolu vziať.Pre Dakotu Johnson bolo natáčanie 50 odtieňov sivej „psychotické“. Keby vraj vedela, čo sa bude diať, váhala by, či rolu vziať.
Streda 29. 6. 2022
17:35
Nemecký koncern Evonik buduje v Slovenskej Ľupči nový závod. Bude svetovým lídrom vo výrobe biosurfaktantov.
14:35
Zastavenie dodávok ruského plynu najviac zasiahne Slovensko, Česko a Maďarsko. Môže zrýchliť infláciu a poškodiť niektoré segmenty.Zastavenie dodávok ruského plynu najviac zasiahne Slovensko, Česko a Maďarsko. Môže zrýchliť infláciu a poškodiť niektoré segmenty.
13:19
12:10
Česká finančná skupina PPF chce odísť z čínskeho trhu. V aktuálnych podmienkach sa tam nedá fungovať, tvrdí generálny riaditeľ.Česká finančná skupina PPF chce odísť z čínskeho trhu. V aktuálnych podmienkach sa tam nedá fungovať, tvrdí generálny riaditeľ.