Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
26. júla 2022, 13:26
Čas čítania 1:00

Ľudovít Klein: Vémola by určite nedostal v UFC to, čo dostane v Oktagone MMA

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Ľudovít Klein: Vémola by určite nedostal v UFC to, čo dostane v Oktagone MMA
Zdroj: Oktagon MMA
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenský MMA zápasník prezradil aj to, kedy by mohol mať ďalší zápas v najväčšej lige sveta UFC.

Ako sme v sobotu informovali, Ľudovít Klein na turnaji UFC v Londýne porazil bývalého dvojnásobného šampióna prestížnej organizácie Cage Warriors Masona Jonesa. Stal sa len druhým bojovníkom, ktorý ho dokázal poraziť. 

Pre slovenskú MMA hviezdu to bol už piaty zápas v najväčšej organizácii zameranej na zmiešané bojové umenia a po cennej výhre sa ako vždy prihovoril prostredníctvom livestreamu na Instagrame svojim fanúšikom. Ako píše portál MMA Fanatik, Klein prezradil, že po zápase nemá žiadne zranenia, čo sa mu nestáva.

Má len napuchnuté oko, ktoré sa vraj rýchlo zahojí. Zápasník ešte v Londýne novinárom povedal, že súper ho navyše ničím neprekvapil a keďže bol veľmi dobre pripravený na všetky tri kolá, vedel, že zvíťazí. Jonesa dokonca prekvapil svojim povestným tvrdým high kickom a ako prvý ho dokázal v druhom kole knock-downovať.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ľudovít Klein 🇸🇰 (@lajosko.klein)


V livestreame Klein fanúšikom povedal aj to, že ďalší zápas v UFC by chcel stihnúť ešte tento rok. Podľa jeho slov by to mohlo byť v novembri na turnaji vo Švédsku. Zverenec Attilu Végha sa okrem plánov a posledného zápasu vyjadril aj k rivalovi svojho mentora, ku Karlosovi „Terminátorovi“ Vémolovi. 

Klein ho spomenul v súvislosti s porovnaním platov v UFC a Oktagone MMA. Jednému fanúšikovi jasne odpovedal: „Taký Vémola by určite nedostal v UFC to, čo dostane v Oktagone, takže by sa mu to neoplatilo a je mu dobre tam, kde je. Ja som spokojný tam, kde som a všetko je tak, ako má byť.“ 

Turnaje UFC môžeš sledovať na Voyo.
Domov
Zdieľať
Diskusia