Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 27. 6. 2022
16:14
Zásahový tím odstrelil v Sučanoch problémového medveďa. Trojročný samec vchádzal obyvateľom do záhrad.Zásahový tím odstrelil v Sučanoch problémového medveďa. Trojročný samec vchádzal obyvateľom do záhrad.
14:54
Podľa Zelenského sa vojna musí skončiť ešte pred nástupom zimy. Skupina G7 bude musieť prijať „ťažké, no nevyhnutné rozhodnutia“.Podľa Zelenského sa vojna musí skončiť ešte pred nástupom zimy. Skupina G7 bude musieť prijať „ťažké, no nevyhnutné rozhodnutia“.
14:05
Sulík ukázal, ako stúpnu ceny plynu. Domácnosti budú platiť o desiatky eur viac.
11:15
Protifašistická nálepka na fotke Igora Matoviča je späť. Niekto mu ju na ministerstve financií nalepil medzi oči.Protifašistická nálepka na fotke Igora Matoviča je späť. Niekto mu ju na ministerstve financií nalepil medzi oči.
10:00
Koronavírus: V pondelok pribudlo 95 nakazených, laboratóriá urobili 330 PCR testov (pozitivita 28,78 %). V nemocniciach leží 182 ľudí s covidom. (nczi)
Nedeľa 26. 6. 2022