Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2022, 6:32
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Herečka Alicia Vikander: „Sláva ma zničila. Keď si všetci mysleli, že som bola na vrchole, bolo mi najsmutnejšie“

Herečka Alicia Vikander: „Sláva ma zničila. Keď si všetci mysleli, že som bola na vrchole, bolo mi najsmutnejšie“
Zdroj: Frazer Harrison/Staff/Getty Images North America
FILMY A SERIÁLY ALICIA VIKANDER
Uložiť Uložené

Hollywoodska hviezda úprimne rozoberá temné stránky slávy, na ktoré bežní ľudia niekedy vôbec nemyslia.

Hollywoodska herečka Alicia Vikander poskytla novinám The Sunday Times rozhovor, v ktorom otvorene priznala, ako na ňu vplýva sláva. Poznáš ju nielen z blockbusterov, ako The Man from U.N.C.L.E. či Tomb Raider, ale aj z menších snímok, ako Ex Machina či The Green Knight. Vikander si však na slávu nepotrpí. 

Ako sama tvrdí, pre slávu sa cítila na dne. Herečka sa často cítila veľmi osamelá, a keby nemala priateľov, ktorým by volala, asi by to nezvládla. „V očiach ostatných ľudí som bola na vrchole slávy, no v skutočnosti som vtedy bola najsmutnejšia. V duchu som si hovorila, že by som sa mala cítiť úžasne, no bola som osamelá.“

Odporúčané
Tom Cruise: kontroverzný scientológ, posledný akčný hrdina Hollywoodu a úžasný herec, ktorý navždy zmenil akčný žáner Tom Cruise: kontroverzný scientológ, posledný akčný hrdina Hollywoodu a úžasný herec, ktorý navždy zmenil akčný žáner 24. júla 2022, 9:30

„V živote sa občas stanú veci, pre ktoré máte potrebu odísť z práce a riešiť ich, respektíve sa s nimi emocionálne vyrovnať. Viem však o kolegoch, ktorým sa stali veci... nechápala som, ako sa následne dokázali dostaviť na akcie a usmievať sa na červených kobercoch.“ Herečka sa nedávno v rozhovore pre IndieWire vyjadrila aj k nakrúcaniu nahých scén. Pri jednej takej sa necítila bezpečne a myslí na to do dnešného dňa. 

Alicia Vikander
Zdroj: Frazer Harrison/Staff/Getty Images North America
Domov
Zdieľať
Diskusia