Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 4. 10. 2022
15:09
Vodič nákladného auta narazil do rampy v Devínskej Novej Vsi. Pred jazdou vypil skoro celú fľašu borovičky.Vodič nákladného auta narazil do rampy v Devínskej Novej Vsi. Pred jazdou vypil skoro celú fľašu borovičky.
14:52
Slováci dostanú miliardy eur z eurofondov na riešenie energetickej krízy. „Je to obrovský úspech Slovenska,“ vraví Igor Matovič.Slováci dostanú miliardy eur z eurofondov na riešenie energetickej krízy. „Je to obrovský úspech Slovenska,“ vraví Igor Matovič.
12:30
Zara predstavila spoločnú kolekciu s modelkou Kaiou Gerber. Produktom dominujú voľné strihy a minimalizmus.Zara predstavila spoločnú kolekciu s modelkou Kaiou Gerber. Produktom dominujú voľné strihy a minimalizmus.
11:17
Zabudol, že pil, zrazil srnu a sám na seba zavolal políciu. Opitého Slováka našla hliadka pri aute bez akéhokoľvek poškodenia.Zabudol, že pil, zrazil srnu a sám na seba zavolal políciu. Opitého Slováka našla hliadka pri aute bez akéhokoľvek poškodenia.
10:56
Na svete už je bizarný film o súdnom spore Johnnyho Deppa a Amber Heard. Skutočnú pravdu v ňom podľa traileru hľadať nemusíš.Na svete už je bizarný film o súdnom spore Johnnyho Deppa a Amber Heard. Skutočnú pravdu v ňom podľa traileru hľadať nemusíš.
7:58
Severná Kórea odpálila raketu, ktorá preletela ponad Japonsko. Balistická strela prekonala vzdialenosť až 4 600 kilometrov.Severná Kórea odpálila raketu, ktorá preletela ponad Japonsko. Balistická strela prekonala vzdialenosť až 4 600 kilometrov.