Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
4. októbra 2022, 15:43
Čas čítania 0:47

VIDEO: Ruská štátna televízia musela vložiť zvuky potlesku do Putinovej ceremónie. Dav mlčal, aj keď ho rečník burcoval krikom

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Tisícky ľudí v dave zostávali ticho, aj keď ich rečník z pódia vyzýval na prejavenie podpory.

Rusko uplynulý týždeň po zverejnení výsledkov pseudoreferend anektovalo štyri ukrajinské regióny.

Minulý piatok sa preto na moskovskom Červenom námestí uskutočnila slávnostná ceremónia, na ktorej ruský prezident Vladimir Putin spolu s dosadenými lídrami anektovaných regiónov pred tisíckami ľudí oslávil pričlenenie ukrajinského územia k Ruskej federácii.

Aj keď ruská štátna televízia vo svojom vysielaní ukazovala námestie plné nadšených ľudí, ktorí po každej vete rečníkov burácali, tlieskali a kričali, realita vyzerala inak.

Na Twitteri sa objavili videá priamo z ceremónie v Moskve, ktoré ukazujú, že štátna televízia musela do vysielania pridať zvuky burácajúceho a tlieskajúceho davu, pretože ľudia na námestí väčšinu času zostávali ticho.

„Oslava anexie v Moskve: ako to znelo v televízii a ako to znelo v realite. Pridali zvukovú stopu potlesku?“ zamýšľal sa na Twitteri Olexandr Ščerba, ktorý do roku 2021 slúžil ako ukrajinský veľvyslanec v Rakúsku.

15. marca 2024, 13:47 Čas čítania 1:28 Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok

Ščerba zverejnil video s titulkami ukazujúcimi, ako sa rečník snažil vyburcovať ľudí rečami o tom, že na Ukrajine Rusi bojujú proti satanistom, no ani to nefungovalo.

Domov
Zdieľať
Diskusia