Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
4. októbra 2022, 9:28
Čas čítania 1:04

VIDEO: Slafkovský pripravil spoluhráčovi gól ako na striebornom podnose. Vyhlásili ho za tretiu hviezdu zápasu

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Slovenský hokejista bol najlepším hráčom svojho tímu v zápase proti Torontu.

Juraj Slafkovský bol v nočnom prípravnom zápase Montrealu proti Torontu najlepším hráčom svojho tímu. Napriek tomu, že Montreal prehral 1 : 5, Slafkovský ťahal útočné akcie, hľadal spoluhráčov vo výhodných pozíciách, pripísal si na konto bod za parádnu asistenciu a dokonca takmer skóroval.

Slovenskému hokejistovi sa v predchádzajúcich prípravných zápasoch nedarilo tak, ako by si predstavoval. V zámorských médiách preto čelil neustálym špekuláciám o tom, či ho Montreal pred začiatkom sezóny pošle na farmu do AHL alebo mu dá šancu v prvom tíme v NHL. 


Na špekulácie odpovedal Slafkovský v zápase proti Torontu najlepšie, ako vedel. Celkovo strávil na ľade 16 minút a 22 sekúnd, tréner Montrealu ho posielal do presilovkových formácií a vďaka dobrej súhre so spoluhráčmi Dachom a Hoffmanom neustále predstavoval hrozbu v obrannom pásme Toronta. Na svoje konto si pripísal štyri strely, mínusový bod a bodyček.

27. marca 2024, 13:30 Čas čítania 1:48 Suplementy pre športovcov – od začiatočníkov po pokročilých Suplementy pre športovcov – od začiatočníkov po pokročilých

Slafkovský označil v pozápasovom rozhovore svoj výkon za zatiaľ najlepší, aký v drese Montrealu predviedol. „Môj zatiaľ najlepší výkon, ale stále je to ďaleko od úrovne, na ktorej dokážem hrať,“ skonštatoval slovenský hokejista. Po súboji ho vyhlásili za tretiu hviezdu zápasu.

Domov
Zdieľať
Diskusia