Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
4. októbra 2022, 10:56
Čas čítania 1:03

Na svete už je bizarný film o súdnom spore Johnnyho Deppa a Amber Heard. Skutočnú pravdu v ňom podľa traileru hľadať nemusíš

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Film vznikol za pár mesiacov, pretože súdny spor sa skončil iba v júni.

Od konca súdneho sporu Johnnyho Deppa a Amber Heard neprešiel ani polrok a na svete už je trailer na nový film, ktorý zachytáva celý priebeh konfliktu.

Snímka s názvom Hot Take: The Depp/Heard Trial dostala oficiálny trailer len pred necelým týždňom, ale už z prvých záberov je jasné, že tentoraz ide o bizarný pokus natočiť film o škandále, aj keď na to tvorcovia nemajú rozpočet a zručnosti. Film si dokonca vyslúžil prívlastok „lacný a zle zahraný“ od britského denníka The Guardian.

Nový film si môžeš pozrieť na streamovacej platforme Tubi, pre ktorú bol natočený. Tvorcom sa podarilo napísať scenár a natočiť všetky scény v priebehu pár mesiacov – odvtedy, keď sa súdny spor skončil, až do konca septembra, keď snímku vydali –, a tak je jasné, že produkčná hodnota filmu nemohla byť vysoká.

Ak budeš očakávať hĺbkovú sondu do vzťahov medzi Deppom a Heard, tak ťa film sklame. Ide výlučne o dramatizáciu súdneho sporu, z ktorého tvorcovia čerpajú bez toho, aby sa postavili na stranu Deppa či Heard.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

V praxi to znamená, že vo filme sa neustále objavujú protichodné scény, ktorých dej scenárista vytiahol zo skutočných výpovedí herca a herečky na súde. V jednej chvíli vidíš, ako vraj Depp svoju manželku bil a udieral, v nasledujúcej scéne sa tvorcovia sústreďujú na zranenia, ktoré Heard údajne spôsobila svojmu partnerovi.

Nikto, kto na filme pracoval, sa podľa traileru nesnažil hľadať skutočnú pravdu ukrytú v súkromí vzťahu známej dvojice, a tak si vo filme môžeš pozrieť iba scény zachytávajúce vývoj vzťahu, toxické hádky a škandalózny rozvod.

Domov
Zdieľať
Diskusia