Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 21. 10. 2022
8:33
MS 2022 v Katare: Čína poslala do Kataru dve pandy veľké. Tie budú žiť v simulovanom pralese, majú tiež slúžiť ako atrakcia.MS 2022 v Katare: Čína poslala do Kataru dve pandy veľké. Tie budú žiť v simulovanom pralese, majú tiež slúžiť ako atrakcia.
7:20
Juraj Slafkovský prvýkrát skóroval v NHL. Stal sa prvou hviezdou zápasu a zotrel rekord Mariána Gáboríka.Juraj Slafkovský prvýkrát skóroval v NHL. Stal sa prvou hviezdou zápasu a zotrel rekord Mariána Gáboríka.
6:36
Štvrtok 20. 10. 2022
20:41
19:08
Polícia žiada svedkov útoku z vlaku, aby sa prihlásili. Žena na internete opísala, ako ju za dúhovú stužku kopali do hlavy.Polícia žiada svedkov útoku z vlaku, aby sa prihlásili. Žena na internete opísala, ako ju za dúhovú stužku kopali do hlavy.
16:26
Daniel Lipšic navrhuje odpočúvanie telefónov aj bez súhlasu súdu. Polícia by tak v prípade útoku vedela rýchlejšie reagovať.
15:44
Konkurznej správkyni Bašternákovho majetku hrozí súd. Podľa NAKA vedome nezabránila jeho prevodom na rodinných príslušníkov.Konkurznej správkyni Bašternákovho majetku hrozí súd. Podľa NAKA vedome nezabránila jeho prevodom na rodinných príslušníkov.
15:16
26 % žien na Slovensku uvažuje nad zmenou práce. Takmer štvrtina z nich zvažuje IT sektor.