Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer TASR
21. októbra 2022, 9:58
Čas čítania 0:29

Na D2 sa ráno stala dopravná nehoda. Pôvodný odklon na obec Kúty už zrušili a diaľnica je opäť prejazdná

Kategória:
News
Uložiť Uložené

22-ročný bulharský vodič odťahovej služby s vozíkom z doposiaľ neznámych príčin narazil do kamióna.

Na diaľnici D2 v smere z Českej Republiky do Malaciek sa stala ďalšia dopravná nehoda. Na 20. kilometri v smere do Malaciek narazil vodič odťahovej služby v skorých ranných hodinách do kamióna.


„Podľa doterajších informácií 22-ročný bulharský vodič odťahovej služby s vozíkom z doposiaľ neznámych príčin narazil do kamióna,“ upresnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková. Vodič pri nehode utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho prevoz do nemocnice.


„V tejto súvislosti dôrazne apelujeme na vodičov, aby pri prejazde týmto úsekom zvýšili svoju pozornosť, opatrnosť, dôsledne dodržiavali pravidlá cestnej premávky a riadili sa pokynmi polície,“ zdôraznila Šimková.

Diaľnica D2 je od 10.00 h plne prejazdná. Pôvodný odklon na obec Kúty zrušili a premávka je vedená ľavým jazdným pruhom z dôvodu odstraňovania nečistôt.

Domov
Zdieľať
Diskusia